PRVA LINDEX TRGOVINA U HRVATSKOJ OTVARA SE U AVENUE MALLU ZAGREB

Petak, kolovoz 31, 2012

Prva Lindex trgovina u Hrvatskoj otvara vrata u Avenue Mallu Zagreb. Krajem rujna u Avenue Mallu Zagreb, poznati švedski brend Lindex otvara prvu trgovinu u Hrvatskoj u kojoj će biti dostupna i ekskluzivna Missoni linija za Lindex. Uz brojne svjetske celebrityje koji će od 28. rujna u preko 450 trgovina diljem svijeta uživati u novoj Missoni liniji za Lindex, moći će uživati i sve modno osvještene žene u Hrvatskoj. Reese Witherspoon i Gwyneth Paltrow kao ikone dobrog stila samo su neke od zaštitnih lica ovog poznatog švedskog brenda.

Kao jedan od vodećih europskih maloprodajnih modnih lanaca, Lindex je svoj ugled i prepoznatljvost stekao prevenstveno zahvaljujući nizu kvalitetnih kolekcija ženske i dječje odjeće, iz kojih se osobito ističu one za moderne i trendi žene. Jedan od razloga uspjeha kolekcija i velike popularnosti brenda na globalnoj razini, nalazi se i u razumijevanju kompleksnih potreba kupaca, što je elegantno pretočeno u skladne i promišljene odjevne kombinacije te besprijekoran skandinavski osjećaj za vrhunsku modu po povoljnim cijenama.

Jedna od najprestižnijih talijanskih modnih kuća, Missoni, nedavno je udružila snage s Lindexom kako bi dali podršku liječenju raka dojke. U plemenitom kontekstu spoja mode i humanog djelovanja, osmišljena je unikatna kolekcija pod nazivom “Missoni za Lindex”, koja će biti dostupna i u Avenue Mall trgovini. Sadržavat će dječju i žensku odjeću, žensko donje rublje i raznovrsne modne dodatke, a Lindex će 10% od prodaje u okviru ove kolekcije donirati u fond za liječenje raka dojke. Zanimljivo je kako će se u prodaji naći i specijalno dizajnirana ženska narukvica, nazvana “Pink Bracelet”.

Lindex djeluje u 15 zemalja, a ukupno ima više od 450 prodavaonica koje se nalaze u Skandinaviji, Rusiji, na Baltiku, u Srednjoj Europi te Bliskom istoku.

Više informacija o Lindexu i proizvodima možete saznati na: http://www.lindex.com/eu/about-lindex/

Traženi pojmovi:

  • lindex hrvatska
Advanced Health LTD
Nema Komentara

Iznesi mišljenje