ROSES OUTLET BOŽIĆNA ZABAVA

Srijeda, Prosinac 4, 2013

Roses Outlet božićna zabava. Dođite u Roses Outlet jer su za Vas pripremili šarolik zabavni program za velike i male. Najpovoljniji pokloni, vrući noćni outlet shopping i pregršt dobre zabave za velike i male – sve to vas ovog prosinca očekuje u Roses Outletu!

DJEČJI PROGRAM

Subota, 07.12. – 15 – 19 h

SVETI NIKOLA U ROSESU

Pozivamo Vas i Vaše mališane na zabavno druženje sa Svetim Nikolom i nestašnim Krampusom. Uz to ih očekuju kreativne radionice i zabavne igre, Nikolina priča i naravno slatkiši za svu dobru djecu.

Subota, 14.12. – 15 do 19 h

U Roses nam stižu Djed Božićnjak i njegov vrckavi vilenjaci i pripremaju zabavne igre, božićne tetovaže, kreativne radionice i natjecanje u kićenju božićne jelke.

Subota, 21.12. i nedjelja 22.12. – 15 do 19 h

U Roses će nam dojuriti Djed i Baka Mraz i njihovi veseli patuljci Mudrić i Brzić. Dovedite vaše najmlađe na druženje s Djedom Božićnjakom koji će poslušati njihove božićne želje i besplatno se fotografirati s njima za uspomenu.

Uz to vas u subotu očekuje dječje predstava „Čudesne saonice“ (u 16 h), pecanje šarenih poklona i božićna pinjata, a maleni će nam pomoći izraditi i divovsku božićnu čestitku.  U nedjelju pak oslikajte božićno drvce, sudjelujte u utrci šarenih poklona ili zaplešite u božićnom discu.

U Rosesu još brže i povoljnije do poklona!

07.12.2013. 16 do 20.30h

Ako u Rosesovim dućanima potrošite više od 200 kn, možete se javiti animatorima te ćete dobiti priliku s božićnog drvca skinuti jednu od kuvertica s nagradom ili dodatnim popustom, koji će Vašu kupovinu u Rosesu tijekom sljedećih mjeseci učiniti još povoljnijom.

Božićni nastup vokalnog sastava Viline (u 17.30)

21.12.2013. 16 do 20.30h

Roses će Vas razveseliti poklonima!

Potrošite više od 200kn, javite se animatorima, izaberite jedan od poklona s bora, pogodite (uz malu pomoć animatora) što se u njemu nalazi i poklon je Vaš!

Božićni nastup vokalnog sastava Kajde (u 17.30h)

Uz to, svake subote do Božića od 16 do 20 h očekuje Vas i besplatna vožnja u kočiji Djeda Božićnjaka.

BESPLATNO UMATANJE POKLONA – potražite u božićnom kutku u Maxxx Restoranu gdje će dekorateri besplatno upakirati Vaše poklone! Radno vrijeme dekoratera u Roses Outletu potražite ovdje.
U Roses Outletu ovog prosinca održava se i Humanitarna akcija – 5 kuna za dječji osmjeh
Ukrasite Vaš bor ovog Božića dobrim djelom. Za samo 5 kuna možete kupiti licitarski ukras za bor i time pomoći Udruzi Osmjeh – Hrvatskom društvu za optimalizaciju razvoja neurorizičnog djeteta. Udruga Osmjeh iskoristiti će prikupljena sredstva za nabavku didaktičkog materijala i opreme za kabinet senzoričke integracije.

Besplatno-umatanje-poklona_590-x-2401