SHOOSTER NOVE KOLEKCIJE OBUĆE ZA PROLJEĆE/LJETO 2013.

Subota, Ožujak 16, 2013

Shooster nove kolekcije obuće za proljeće/ljeto 2013. U Shooster trgovine pristigle su nove kolekcije obuće za sezonu proljeće/ljeto 2013. Shooster i u sezoni proljeće/ljeto 2013.  ostaje vaša omiljena multibrand prodavaonica casual obuće, poznata po bogatoj ponudi svjetski poznatih brandova i velikom broju različitih modela, kvalitetne trendy i casual obuće.

Provjerite Shoosterovu ponudu brojnih i atraktivnih modela obuće iz najnovijih kolekcija poznatih marki –TimberlandNikeAir JordanConverseSupraAdidasSkechersReebokVansPolo by Ralph Lauren, Creative RecreationDr. Martens

Shooster trgovine nalaze se u svim većim hrvatskim gradovima: ZagrebSplitZadarOsijekKarlovacKoprivnicaRijekaPulaVaraždinZaprešić. Potražite nas u velikim trgovačkim centrima kao što su City Center OneArena centarPortanovaWest gateCity Galleria Zadar.

Naravno tu je i Shooster webshop sa najvećim izborom obuće u Hrvatskoj. Naručite svoje cipele iz udobnosti svoga doma, a Shooster ćemo vam ih dostaviti na vaš kućni prag u roku od 7 radnih dana. Posjetite shooster.hr i provjerite njihovu bogatu ponudu za proljeće/ljeto 2013.

brandovi_hometxt

Traženi pojmovi:

  • shooster osijek