SUPRA NOVA KOLEKCIJA: NOVA JESENSKO-ZIMSKA KOLEKCIJA SA STAVOM

Četvrtak, rujan 12, 2013

Supra nova kolekcija za jesen-zimu sa stavom. Dođi u Shooster, centar sneaker kulture i čekiraj novu Supra kolekciju, ako ne voliš etiketiranje, ali voliš dobru etiketu. Dođi na jedino mjesto gdje se nude najbolje tenisice: multibrand lanac trgovina casual obuće kojem vjeruješ, jedan i jedini (samo s hrpom lokacija) – Shooster

Ako znaš odabrati najbolje društvo za zabavu, onda nepogrešivo odabireš i najbolju marku, kao i pravi store gdje ćeš je naći: Choose your Company, kaže Converse, a u Shooster je stigao sa svojim najsvježijim modelima! Ako ne voliš etiketiranje, ali voliš dobru etiketu, Shooster za tebe ima ful novu jesensku Supra kolekciju!

Dobro znaš da se pravi život odvija vani, na ulici, zato odaberi novu Nike kolekciju, za sva dobra iznenađenja koja donosi dan…a i noć!
To sve zvuči genijalno, a jel to sve? Ma možeš mislit! Uz ove kolekcije, čeka te još i najnovija kolekcija Timberlanda, Nikea, Jordana, Adidasa, Skechersa, Vansa, Creative Recreationa i još mnogo toga! Imaš stav? Shooster podržava!

ADRESE:

Shooster

Zagreb

Arena centar
City Center One West
City Center One East
Ilica 22
TC Cvjetni
King Cross
Ilica 57 – Kids
Westgate

Rijeka

Adamićeva 17
ZTC Rijeka

Velika Gorica

Trg kralja Tomislava 38

Split

PTC Joker
City center one
Bosanska 9

Pula

Portarata 8

Zadar

TC Relja

Koprivnica

Zrinski trg 5

Karlovac

Stjepana Radića 21

Varaždin

Trg slobode 2

Osijek

Trg slobode 2
PTC Portanova

Slavonski Brod

City Colosseum

supra-nova-kolekcija