TIMBERLAND KOLEKCIJA ZA PROLJEĆE/LJETO 2012.

Četvrtak, Svibanj 3, 2012

Nova Timberland kolekcija za proljeće/ljeto 2012Muškarci u cijelom svijetu biraju Timberland u ovo doba godine jer su sigurni da će dobiti pouzdane proizvode koji im omogućavaju da uživaju u njihovim dnevnim aktivnostima. 

Muška kolekcija
Za proljeće 2012. Timberland kombinira inovacije u performansama sa autentičnom baštinom prirode, opremajući muškarce za sve vrste avantura na otvorenom. Kolekcija je dizajnirana za aktivne muškarce koji žele biti obučeni sa stilom od ranog proljeća do dugih, vrućih ljetnih dana.

Muškarci u cijelom svijetu biraju Timberland u ovo doba godine jer su sigurni da će dobiti pouzdane proizvode koji im omogućavaju da uživaju u svakom trenutuku u njihovim dnevnim aktivnostima.

Timberland razumije muškarce koji provode svoje slobodno vrijeme u prirodi na različite načine, stoga im nudimo obuću za najekstremnije uvjete sa najmodernijim tehnologijama i inovacijama.

Formentor P2i brodska cipela spaja najbolje performanse u klasi sa elegantnim dizajnom i izdržljivošću, omogućavajući muškarcima maksimalnu pokretljivost.

Gripstick™ tehnologija kombinira Gripstick™ gumu za istiskivanje vode u svim smjerovima, povećavajući prijanjanje.
Dodatak ion-mask™ P2i tehnologije sa ugrađenim priključcima za odvodnju omogućavaju brzo uklanjanje vode, omogućavajući Formentor brodskoj cipeli nevjerovatno brzo sušenje i prozračnost.

Ženska kolekcija
Ovog proljeća Timberland se obavezuje žene opremiti obućom koja nudi najviše na otvorenom.
Kolekcija proljeće/ljeto 2012. kombinira lijepi izgled, sa tradicijom vrhunske izrade, udobnost i ekološki osviješten dizajn.
Nova obuća iz Timberlanda dizajnirana je kako bi žena izgledala dobro i osjećala se izvrsno tijekom cijelog, toplog ljeta.

U Timberlandu znamo da žene na prirodu, tijekom proljeća i ljeta, gledaju kao mjesto za opuštanje i osnaživanje – to je mjesto za bijeg iz svakodnevnice, no ujedno i mjesto za prihvaćanje  izazova i kretanje u  avanturu.
Naša ženska obuća kombinira ljepotu i performanse, imajući zaštitu okoliša na umu.
Žene su spremne, u lijepoj i udobnoj obuću, bilo za šetnju parkom ili za vikend u prirodi.

Nova Formetor ženska brodska cipela, osigurava najbolje prijanjanje u klasi na mokrim i suhim podlogama.
Gripstick™ tehnologija kombinira Gripstick™ gumu sa potplatama koji istiskuju vodu u svim smjerovima, te time osiguravajući maksimalan kontakt sa podlogom i povećavajući prijanjanje.

Dodatak ion-mask™ P2i tehnologije sa ugrađenim priključcima za odvodnju omogućavaju brzo uklanjanje vode, omogućavajući Formentor brodskoj cipeli nevjerovatno brzo sušenje i prozračnost.
Jedinstvena kombinacija X-static® vlakana napravljenih sa slojem od 99,9% čistog srebra ugrađenih u uložak cipele i podstavu za vrhunsku kontrolu temperature.

Ljetne sandale za ekološki svjesne minimaliste.
Timberland predstavlja novu Earthkeepers® kolekciju sandala.
Žene se mogu osjećati slobodno sa sandalama koje ne samo da izgledaju dobro, nego su i napravljene imajući zaštitu okoliša u vidu. Sandale su napravljene koristeći tkaninu napravljenu od 74% organske jute i 26% pamuka u ulošku, 15% reciklirane gume u potplatu i organsku rafiju za elegantne dodatke.

Earthkeepers® Maeslin Peep Toe Sling sandala predstavlja uložak protiv umora nogu sa Anti-fatigue tehnologijom kako bi se osigurala udobnost i potpora cijeli dan.

Timberland store
Zagreb, Arena Centar, tel. 01/555 65 45
Zagreb, TC Cvjetni, tel. 01/4833 350
City Center One , Jankomir 33, tel. 01/5496 106
Split, PTC Joker, Put Brodarice 6, tel. 021/396 842
Zadar, TC Relja, 023/300 087

Timberland footwear store
Zagreb, Masarykova 26, tel. 01/4830 064

Timberland outlet store
Sv. Križ Začretje, Roses Fashion Outlet, tel. 049/228 892

Timberland obuća raspoloživa je i u Office shoes lancu trgovina obućom.
www.officeshoes.hr