TIMBERLAND NOVA KOLEKCIJA PROLJEĆE/LJETO 2013.

Subota, Ožujak 16, 2013

Timberland nova kolekcija za proljeće/ljeto 2013. Ako volite brodarice i casual tenisice, Timberland ima pravu poslasticu za Vas. Proljetnu kolekciju Timberlandica možete pronaći u Timberland, ShoeBeDo ili Shooster trgovinama. 

Bez obzira preferirate li dočekati novu sezonu na plaži, u prirodi ili parku, Timberlandova kolekcija proljeće/ljeto 2013. ima sve potrebno kako bi izgledali dobro i osjećali se dobro, bez obzira gdje vas toplo vrijeme odvede.

Od još kišnih, ranih proljetnih dana do prekrasnih toplih ljetnih dana, Timberland ima obuću namijenjenu za svaku avanturu, svaku prognozu i svako raspoloženje. Ove sezone je u fokusu Earthkeepers kolekcija, koja nudi jedinstvenu kombinaciju stila, performansi i ekološke osviještenosti koju samo Timberland nudi.

Earthkeepers obuća korisiti ekološki prihvatljive materijale kao što su reciklirane PET podstave, reciklirane gumene potplate i kožu koja dolazi iz štavionica koje imaju srebrne ili zlatne ocjene u pogledu gospodarenja vodom, energijom i otpadom.

Novu Timberland kolekciju za proljeće/ljeto 2013. možete pogledati ovdje.

timberland-kolekcija-proljece-ljeto-2013