TREĆI SHOPPING NIGHT – 15.12.2010. SNIŽENJA DO 80%

Utorak, Prosinac 14, 2010

Treći po redu Shopping Night u organizaciji časopisa The Best Shop održava se u srijedu 15. prosinca u Zagrebu. Veliko sniženje u trgovinama centra grada savršeno je za blagdansku kupovnu groznicu. U vremenu od 20 do 24 sata , preko 200 trgovina snizit će svoje artikle do 80%, a u pojedinima će vas dočekati i prigodni pokloni.

Tako ćete u trgovini Intimissimi ako kupite artikle u vrijednosti od 299 kuna, na poklon dobiti set koji se sastoji od parfema, losiona i gela za tuširanje čija je prava vrijednost 500 kuna. Na zanimljiv popust od 70% možete naići u Profilu, Replayu i trgovini Carpe Diem. Popusti se ne zbrajaju, osim na UGG Classic komplete s papučama te Ugg accesoirese u trgovinama Karla.

Osim shoppingiranja, događaj ima i svoju humanitarnu stranu. Naime, dio prihoda što su trgovine uplatile za sudjelovanje u toj akciji bit će doniran za spas Autonomne ženske kuće u Zagrebu kojoj nakon 20 godina rada prijeti privremeno zatvaranje zbog financijskih poteškoća. Kako bi što bolje razumjeli situaciju u Autonomnoj ženskoj kući u noći shoppinga posjetite njihov štand u Varšavskoj 1. Očekuju vas i prigodni pokloni.

Gdje Vas sve očekuju popusti, pogledajte na letcima ispod:

letak 1, letak 2, letak 3, letak 4, letak 5.

(she.hr)

Traženi pojmovi:

  • ugg zagreb