WOLFORD AKCIJA 2+1

Srijeda, listopad 19, 2011

U Wolford trgovinama Iris mode u tijeku je akcijska ponuda 2+1. Kupnjom dva artikla, treći dobivate na pokon. Akcija vrijedi za Wolford trgovinu u Jurišićevoj 10 i Wolford trgovinu u Centru Kaptol u Zagrebu. Ponuda traje do 22. listopada 2011. 

Wolford je međunarodni simbol za ljepotu, kvalitetu i ugodu. Inovativan, visoko kvalitetan, jedinstven. To je brand kreiran za žene koje cijene ekskluzivnost. U dizajnu, u materijalu, u doradi. Stvoren za žene koje traže vrijednost. Posvećen svim ženama koje posjeduju moć privlačnosti. Fascinacija, ukus, stil, otmjenost.

Wolford je osnovan 1949. godine u Bregenzu. Pioniri Wolforda bile su dvije iznimne ličnosti. Reinhold Wolff, industrijalac i Walter Palmers, trgovac. Oni su osnovali partnerstvo koje je svoju budućnost vidjelu u spoju proizvoda najviše kvalitete s najdugotrajnijom uslugom na tržištu. 1950. započeli su proizvodnju, te registrirali ime Wolford.

Danas je Wolford međunarodno priznati sinonim za luksuz u svijetu čarapa, donjeg rublja, kupaćih kostima i tkanih odjevnih predmeta od merino vune i viskoze. S deset podružnica i brzorazvijajućom mrežom prodavaonica, Wolford nudi svojim partnerima nacionalno prilagođen know – how i podršku, te omogućuje Wolford kupcu da bilo gdje u svijetu uživa u atmosferi luksuza. Wolford proizvodi su originalni, jedinstveni i nepogrešivi.

Wolford kreativna superiornost odražava se u činjenici da najslavniji svjetski modni dizajneri kontinuirano nastupaju na međunarodnim revijama u Milanu, Parisu i New Yorku s Wolfordom. Wolford je započeo iznimno uspješnu suradnju s međunarodnim modnim dizajnerima još davno. Između ostalih, za Wolford su kreirali Chantal Thomass, Lanvin, Thierry Mugler, Hanae Mori, Jean Paul Gaultier, Philippe Starck, Hervé Leroux, Vivienne Westwood, Karl Lagerfeld and Emilio Pucci.

Kategorija: MODA
Advanced Health LTD
Nema Komentara

Iznesi mišljenje