ZAKS: DO 30% POPUSTA NA SEBRNI NAKIT

Utorak, Siječanj 15, 2013

U Zaks prodavaonicama nakita iskoristite do 30% popusta na cijeli asortiman srebrnog nakita.  U akciji je dio asortimana, većinom srebrni nakit iz najnovije kolekcije, snižen za 15%, dok je ostatak asortimana snižen za čak 30% popusta. Kako je riječ o akciji na nakit, ista ne uključuje srebrnjake i/ili zlatnike. Zaks preporučuje da iskoristite ovu akciju jer u narednim mjesecima u Zaks poslovnicama nisu planirani veći popusti ili sniženja, a koji bi vrijedili za čitav asortiman.

Trenuto je posebno popularan orijentalni nakit ili, primjerice, onaj izrađen od uvijek cijenjenih markezita i vrlo traženih cirkona sada možete kupiti po povoljnijim cijenama. Naravno, to su samo neke od ideja, a i sami znate da Vam pri posjeti bilo koje od Zaks poslovnica neće biti potrebna dodatna inspiracija – nakit koji se tamo nalazi, može savršeno upotpuniti bilo koju odjevnu kombinaciju.

Također, u Zaks poslovnicama je aktualan i već tradicionalan popust od 10% na čitav asortiman zlatnog nakita. Zaksovu ponudu nakita možete pogledati ovdje, ili u poslovnicama Zaks u Zagrebu, Splitu ili Rijeci. 

orijentalni-nakit

Traženi pojmovi:

  • huremin nakit
  • huremin prsten
  • zaks nakit