DM ČISTI DOM: SMS NAGRADNA IGRA

Četvrtak, ožujak 14, 2013

“Dm čisti dom” je nova dm-ova SMS nagradna igra. Volim kad moj dom blista, a u ožujku uz dm čistim i osvajam. Neki od nas čiste jer moraju, neki iz dosade, dok neki uživaju prateći kako se njihov dom iz koraka u korak sve više sjaji od čistoće. No jedno je svima zajedničko: s pravim sredstvima te malim savjetima i trikovima posao će vam odmah ići od ruke.

U dm-u ćete za svaki kutak svog doma pronaći pravog pomagača – od stručnjaka za kupaonicu i toalet do univerzalnog sredstva za odstranjivanje masnoće za kuhinju. Ne smijemo zaboraviti niti sredstva za pranje rublja koja čine naše rublje čistim i svježim. A do kraja ožujka u dm-u za kupnju označenih proizvoda za čišćenje ili sredstava za pranje i njegu rublja sudjelujte u SMS nagradnoj igri u kojoj možete osvojiti jednu od vrijednih nagrada. SMS nagradna traje do 31.03.2013.

Tijekom ožujka kupite odabrane proizvode za domaćinstvo navedenih brandova, sudjelujte u SMS nagradnoj igri i možete osvojiti vrijedne nagrade:

8x 10.000 kn na American Express kartici 
10x 2.000 kn dm darovni bon 
100x poklon-paket

Kako sudjelovati u nagradnoj igri? – Kupite jedan proizvod za domaćinstvo navedenih brandova te SMS poruku s brojem računa, svojim imenom, prezimenom i adresom pošaljite na broj 60357 (cijena SMS poruke 2,40 kn, PDV uključen). Prilikom slanja SMS-a ne koristite hrvatske znakove (č,ć,š,ž,đ).

Trajanje nagradne igre: 01.03.-31.03.2013.
Izvlačenje dobitnika: 08.04.2013.
Objava dobitnika: 15.04.2013.
Pravila nagradne igre

Pravo na nagradu ostvarujete uz predočenje računa s kojim ste sudjelovali u nagradnoj igri. Jedna osoba može sudjelovati s neograničenim brojem računa, a jedan račun može se poslati samo jedanput.

Plaćanje AMERICAN EXPRESS karticom donosi dvostruko:
Kupci koji plaćaju American Express karticom, slanjem SMS poruke za nagradnu igru ostvaruju dvostruku prijavu za sudjelovanje u nagradnoj igri. Pošaljite SMS poruku (AMEX, broj računa, ime i prezime, adresa) i ostvarite dvosruku prijavu za nagradnu igru.

dm-cisti-dom