JAR TRAŽI NAJLJEPŠE RUKE HRVATSKE

Utorak, Listopad 4, 2011

Sudjelujte u nagradnoj igri Glorie pod nazivom “Jar traži najljepše ruke Hrvatske“, dodajte svoju fotografiju koja treba prikazivati ruke Vaše ruke i pakiranje deterdženta Jar Dermaprotect, skupite li najviše glasova za Vašu fotografiju, osvajate poklon-bon za ručni nakit Zlatarne Celje u vrijednosti 15.000,00 kn, a uz to, dobitnik osvaja i godišnju zalihu tekućeg deterdženta za posuđe Jar Dermaprotect  Aloe Vera & Coconut (21 pakovanje od 500ml).

U igri mogu sudjelovati punoljetne fizičke osobe se koje prijave u aplikaciju “Jar traži najljepše ruke Hrvatske” na internetskim stranicama gloria.com.hr i tamo postave fotografiju svojih ruku za vrijeme trajanja ove Igre. Igra se sastoji od 2 dijela (Razdoblje prije glasanja i Finale).

Razdoblje prije glasanja:
U ovoj fazi sudionici mogu postaviti fotografije svojih ruku u sklopu aplikacije “Jar traži najljepše ruke Hrvatske” ali se za njihove fotografije još ne može glasati. Ovo razdoblje traje od 22. rujna 2011. u 00:00:01 sati do 13. listopada 2011. u 23:59:59 sati.
Navedeni rok odnosi se na vrijeme slanja prijava. Postavljanje slika će biti moguće i kasnije, tijekom Finala.

Finale:
Finalna faza odvijat će se od 13. listopada 2011. u 00:00:01 sati do 3. studenog 2011. u 23:59:59 sati. Navedeni rokovi odnose se na slanje prijava i glasanje. Prijave poslane prije početnog i završnog datuma trajanja ove Igre neće važiti. Sudionik koji dobije najviše glasova za svoju fotografiju osvaja glavnu nagradu ove Igre. Ime dobitnika i njegova fotografija bit će objavljeni u sklopu aplikacije “Jar traži najljepše ruke Hrvatske” prije 10. studenog 2011.

Sudjelovanje:
Za sudjelovanje u Igri sudionici se trebaju prijaviti u aplikaciju “Jar traži najljepše ruke Hrvatske” i postaviti svoju fotografiju. Fotografija treba prikazivati ruke sudionika i pakiranje deterdženta Jar Dermaprotect (u bilo kojoj od sljedećih varijanti: Jar Dermaprotect Aloe Vera & Coconut 500ml, Jar Dermaprotect Aloe Vera & Coconut 750ml, Jar Dermaprotect Water Lily & Jojoba 500ml, Jar Dermaprotect Water Lily & Jojoba 750ml). Jedan sudionik ne može postaviti više od jedne fotografije. Ako sudionik pokuša postaviti drugu fotografiju, sustav će je odbiti. Svaki se sudionik može registrirati samo jednom.

Pobjednik online natječaja
Pobjednik ove Igre je sudionik koji dobije najviše glasova u finalnoj fazi natjecanja. U slučaju da bude više sudionika s jednakim brojem glasova, pobjednik će biti onaj sudionik koji je prvi ostvario taj broj glasova.Ime i fotografija dobitnika glavne nagrade bit će objavljeni u sklopu aplikacije “Jar traži najljepše ruke Hrvatske” prije 10. studenog 2011, a dobitnik će o pobjedi biti obaviješten i putem e-maila.
Dobitnik osvaja poklon-bon za ručni nakit Zlatarne Celje u vrijednosti 15.000,00 kn, koji se može iskoristiti do 30. prosinca 2011. u trgovinama Zlatarne Celje. Dodatno dobitnik osvaja i godišnju zalihu tekućeg deterdženta za posuĎe Jar Dermaprotect Aloe Vera & Coconut (21 pakovanje od 500ml).

Pravila nagradnog natječaja u cijelosti pogledajte ovdje.

Traženi pojmovi:

  • jar natječaj
  • jar najljepse ruke