SAMSUNG NAGRADNA IGRA

Srijeda, Studeni 17, 2010


NAGRADNA IGRA ODNOSI SE NA:  sve koji kupe Samsung proizvod po vlastitom izboru u jednoj od trgovina Samsung partnera
PRODAJNA MJESTA KOJA SU UKLJUČENA U NAGRADNU IGRU: OVDJE pogledajte

TRAJANJE NAGRADNE IGRE:  12.11. – 24.12.2010.

IZVLAČENJE: 17.01.2011.


UVJETI: za sudjelovanje je potrebno ispuniti kupon i ubaciti ga u za to predviđenu kutiju na mjestu kupovine Samsunga proizvoda i osiguravate sebi ulazak u trku za nevjerojatnu nagradu. Jedino što vam treba za osvajanje jednog od dvaju kompleta Samsungovih kućanskih uređaja jest malo sreće.

NAGRADE:

- 2 x mobilni telefon Galaxy S, no-frost hladnjak, perilica za rublje, usisavač, mikrovalna pećnica, laserski printer u boji, 24“ LED monitor, 10“ digitalni okvir za slike, digitalni fotoaparat, HD kamera, 40“ LED-televizor i blue ray kućno kino, u ukupnom iznosu od 46.471,- kn po kompletu.

Sretno u osvajanju prilike za uživanje u kompletu Samsungovih kućanskih uređaja!Traženi pojmovi:

 • samsung nagradna igra
Advanced Health LTD
4 Komentara

 1. jura kaže:

  A rezultati, kad će to više?

  • popusti1 kaže:

   trenutno nemamo informaciju o dobitnicima ove nagradne igre.organizator je samsung hrvatska pa probajte tamo potražiti informaciju.

 2. eniss.delic11@gmailc.com kaže:

  najbolji ste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.Iniko nije bolji od vassssssss.volim vas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. enis delic kaže:

  naj bolji ste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!…..I nikog nebi pustio da prodje a da vas neko uvredi ma na kraj sveta bih ga jurio

4 Komentara

Iznesi mišljenje