AVENUE MALL OSIJEK: BESPLATNA PLESNA AKADEMIJA

Nedjelja, Ožujak 3, 2013

Besplatna plesna akademija u Avenue Mallu Osijek. Svakog dana, u terminima od 19:15 i 21:15 zaplešite zajedno s Avenue Mallom Osijek i probudite proljeće. Priuštite si besplatne vruće ritmove salse pod stručnim vodstvom plesnog kluba Calysto. I ne brinite ako nemate partnera u plesu, jer upravo vas i trebaju. Od prošlog ponedjeljka Avenue Mall Osijek je postao pravo mjesto za opuštanjei egzotično razgibavanje za svakog tko se osjeća uspavano i željan je druženja uz ritmove salse. Stručno vodstvo Branke Horvat Lalić iz plesnog kluba Calysto u kratkom će roku i one bez ritma itekako naučiti kako se opustiti.

Nipošto ne morate brinuti imate li plesnog para, jer ova vas plesna akademija priprema da u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu možete uhvatiti svog idealnog plesača i pokazati mu umijeće ovog egzotičnog plesa. Svakog dana u 19:15 i 21:15 (ili prema dogovoru s trenericom) posjetite Avenue Mall i uvjerite se kako je plesanje salse u grupi jednako atraktivno kao i plesanje u paru. Više informacija o prijavama saznajte na broj 092 3050 885.

Besplatna plesna akademija koju Avenue Mall poklanja sve do 15. ožujka popratiti će i brojna iznenađenja za sada još uvijek ostaju mala tajna.

plesna-akademija

Advanced Health LTD
Nema Komentara

Iznesi mišljenje