BRICOSTORE: 16.05.2012. OTVORENJE U SESVETAMA

Utorak, svibanj 15, 2012

Bricostore centar, Vaš je novi centar za vrt i dom. Bricostore svoju prvu trgovinu u Zagrebu otvara 16. svibnja 2012. u Sesvetama, na adresi Savska cesta 84, u naselju Jelkovec. U prodajnom prostoru Bricostorea veličine 10.000 četvornih metara kupci će pronaći bogat asortiman proizvoda i usluga za izgradnju, obnovu ili uređenje vrta i doma, a na raspolaganju je im i 600 parkirnih mjesta, od čega 400 podzemnih. Ukupna investicija u zagrebacki centar, treći po redu u Hrvatskoj nakon trgovina u Splitu i Puli, iznosi 187 milijuna kuna, a donosi oko 100 novih radnih mjesta za zaposlenike različitih profila i stručnih znanja. 

Otvorenje Bricostorea u srijedu 16. svibnja pratit će cjelodnevni zabavni program uz brojne aktivnosti, poklone i nagradne igre za sve kupce. Početak rada zagrebačkog Bricostorea obilježit će i velika nagradna igra u kojoj će kupci moći osvojiti atraktivan automobil Citroën C1 1.0 Adriatic, kulinarski tečaj kod najpoznatijeg francuskog chefa u Hrvatskoj Stéphana Macchija te romantični vikend za dvoje u Parizu. Na dan otvorenja kupci će do Bricostorea moći doći i posebnim autobusom koji će voziti od okretišta Heinzelova do prodajnog centra tijekom cijelog dana.

Ovdje pogledajte i katalog s akcijskim ponudama povodom otvorenja novog Bricostore centra u Sesvetama.

Zagrebački će Bricostore kupcima ponuditi više od 40.000 artikala koji se odlikuju visokom kvalitetom i pristupačnom cijenom te prate trendove u uređenju interijera i eksterijera. Uz izbor temeljnih građevinskih materijala, alata i strojeva, kupcima će na raspolaganju biti i velika ponuda različitih dekorativnih predmeta za ukrašavanje doma, kao i biljaka za unutrašnje i vanjske prostore, ukrasnih posuda i proizvoda za njihovu njegu. U asortimanu Bricostorea nalaze se proizvodi iz triju različitih cjenovnih razreda, pa su tako u liniji proizvoda Go/On artikli najpristupačnijih cijena (Niska cijena Garantirano), liniju Bricoline karakterizira odličan omjer cijene i kvalitete, a tu su i mnogi domaći i strani prepoznatljivi brendovi. Uz to, kupci će u Bricostoreu moći i unajmiti potrebne strojeve i alat, zatražiti rezanje materijala po mjeri, sašiti zavjese, izraditi ključeve ili okvire za slike te naručiti dostavu kupljenih artikala na željenu adresu.

 Kako bi bili u tijeku s novostima iz Bricostorea, kupci u trgovinama mogu svaki mjesec uzeti svoj besplatan primjerak kataloga u kojem će pronaći aktualne i atraktivne ponude te informacije o proizvodima, ali i posebne sezonske tematske kataloge s bogatom ponudom artikala. Vjernost kupaca centar će redovito nagrađivati dodatnim pogodnostima koje će kupci ostvarivati korištenjem posebne kartice u sklopu programa vjernosti za koju se mogu besplatno registrirati.

Bricostore Zagreb bit će otvoren od ponedjeljka do subote od 8 do 20 sati te nedjeljom od 8 do 13 sati.

Traženi pojmovi:

  • bricostore sesvete