KENDA: 25 ARTIKALA NA 25% POPUSTA TE DRUGE AKCIJSKE PONUDE

Srijeda, Siječanj 18, 2012

Velika akcija u Kenda web trgovini. 25 artikala sniženi su od 25%. Akcija traje do 05.02. ili do isteka zaliha. Artikli u ponudi web trgovine nemaju maloprodajne marže (troškove salona, izloga, ljudi i sl), pa su cijene najpovoljnije na tržištu. Jamstveni rok je 1  godina, a servis garantiran ili Vam vraćaju novac.

Tijekom siječnja Kenda Vam poklanja poklon bon za 30% popusta u trgovini WALLTATTOOSvaki kupac web trgovine kenda dobiva 30% popusta pri kupovini naljepnice u walltattoo trgovini. Šifra bona za popust je broj Vaše narudžbe u Kenda web trgovini. Bon možete iskoristiti ili pokloniti do 10.02.2012.

Novo u ponudi: SHARK, PRINCESSE, SUPER HERO i već viđene F1 i LOLLIPOP dječje sobe. Sobe su u ponudi kao kompleti. Sav je dječji namještaj napravljen od kvalitetnih materijala i okova, te obojane neškodljivom bojom prema Europskim standardirma. Pogledajte više ovdje

Svim pretplatnicima Kenda poklanja 15% popusta na ponudu dječjih soba do 25.01.2012. Prilikom kupovine upišite šifru za popust: pretplatnik, i iskoristite svoj status….

Za sve informacije nazovite: 01 / 6223 494

Traženi pojmovi:

  • bauhaus naljepnice za zid
Advanced Health LTD
Nema Komentara

Iznesi mišljenje