KENDA NAMJEŠTAJ – APSOLUTNO NAJPOVOLJNIJI

Srijeda, Svibanj 9, 2012

Kenda namještaj je apsolutno najpovoljniji namještaj. Ne plaćajte više nego što vrijedi, kpujte pametno. Web trgovina www.kenda-namjestaj.com nudi namještaj bez maloprodajnih troškova, čime ostvaruje najpovoljniju ponudu na tržištu. U cijeni nisu uračunati troškovi osoblja, salona, izloga i svih onih troškova koji su vezani za klasične trgovine i salone. Gužve nema. Artikli su na lageru i dostupni odmah. Vaša napravljena narudžba rezervira dostupne količine. Artikli se mogu preuzeti unutar 24 sata ili naručiti sa dostavom, koja se garantira unutar 10 dana, što je iz iskustva dosadašnjim radom 3 do 4 radna dana. Za sva pitanja nazovite na 01/ 6223 494 (od 9 do 19 sati), pratite nas preko facebooka ili pišite na webshop@kenda.hr.

Jamstvo i kvaliteta
Svi proizvodi provjereni su na tržištima Europe i imaju deklaraciju Euroinspekta. Jamstveni rok je 12 mjeseci, a servis je osiguran u Hrvatskoj i rješava se unutar 30 dana ili vraćamo novac.

Plaćanje
Možete izvršiti klasičnom općom uplatnicom (u banci, pošti, fini, internet bankarstvom) ili kreditnom karticom (AMEXom do 3 rate, MasterCardom, Visom ili Maestrom).

Dostava
Kupljene artikle možete preuzeti sami u našem centralnom skladištu, bez naknade ili naručiti dostavu na adresu, sa naknadom. Naknadu za dostavu možete provjeriti prije kupovine ako u košarici upišete svoj poštanski broj adrese na koju se artikli dostavljaju.

Najprodavanije
Kenda web trgovina otvorena je već 4-tu godinu i do sada je uslužila više od 3400 kupaca. Najprodavaniji artikli su u kategoriji dnevnih boravaka, odnosno regala za dnevne boravke. Provjerite sami zašto.

www.kenda-namjestaj.com