MEBLO: 20% POPUSTA NA SJEDEĆE GARNITURE DO 31.05.

Subota, Svibanj 5, 2012

Meblo Vam nudi 20% popusta na multifunkcionalne garniture iz linije Feydom, Miotto, Designwerk, Dona i Delta Salotti. Kroz čitav mjesec svibanj daruje Vam specijalne popuste na vrhunske garniture iz različitih linija. Prije svega valja istaknutu garniture Blog, Jumbo i Breton iz linije Delta Salotti.

Garnitura Blog (fotografija br. 2) predstavlja spoj kvalitetnih dizajnerskih rješenja i udobnosti, sa ergonomskim sjedištem koje omogućava ispravan položaj tijela, udobnost i opuštanje. Naslon za glavu je pomičan što svakome omogućuje pronalazak optimalnog položaja glave. Sjedeći dio garniture također se može izvući te na taj način prilagoditi Vašim zahtjevima. Jumbo (fotografija br. 3 i 4) je multifunkcionalna garnitura s vrlo kvalitetnim ležajem na razvlačenje. Zbog jastuka koji su pričvršćeni na strukturu, te uzglavlja koje je smješteno u unutrašnjosti naslona, vrlo se jednostavno pretvara u ležaj. Metalna struktura i žičana podnica te madrac sa oprugama napravljen od antialergijske pjene osiguravaju zdrav i kvalitetan san. Pomični naslon i rukonasloni,  prilagodljive dimenzije te brojne nijanse koža ili tkanina omogućuju ovom inovativnom trosjedu uklapanje u svaki interijer. Sve navedene garniture se mogu naručiti u nekoliko različitih kombinacija – kao kut, veći ili manji trosjed, dvosjed ili četverosjed, fotelja, damski ležaj,…. Sve to u mnogo različitih boja kože ili tkanine. Kompletnu Delta Salotti ponudu potražite na slijedećem linku.

Pored navedenog, do 31.05.2012., iskoristite 20% popusta na multifunkcionalne garniture iz linije Feydom. Riječ je o garniturama GeminiMini GeminiVega-ZVega-NCubaBonbonCloud te foteljama Q6  i Q8, koje predstavljaju idealan omjer cijene i kvalitete.

Svakako valja spomenuti i vrhunske sjedeće garniture Miotto izrađene od prvoklasnih materijala. Vrhunska koža i tkanina, visokokvalitetno punilo te atraktivan dizajn sastavni su dio ove ponude. Pored dvosjeda, trosjeda, fotelja i kutnih garnitura tu su i sve popularniji “chaise-lounge-vi” za istinske trenutke opuštanja. Cjelokupnu kolekciju Miotto potražite na http://www.miotto-design.com/, a za sva dodatna pitanja slobodno nam se obratite na info@meblo.hr.
Na akcijskom popustu su i sve garniture iz linije Designwerk, garniture Fez i Morgan iz linije Dona te garnitura Monaco.
Nemojte propustiti ovu jedinstvenu priliku i posjetite već danas najbliži Meblo salonMeblo web shop ili pošaljite upit za ponudom na  info@meblo.hr.
Advanced Health LTD
Nema Komentara

Iznesi mišljenje