MEBLO – DO 30% POPUSTA NA PAKETE ZA ZDRAVO SPAVANJE + RASPRODAJA I LAST MINUTE PONUDE

Četvrtak, ožujak 17, 2011
Do 31.03.2011. Meblo Vam nudi velike uštede na pakete za zdravo spavanje!

Meblo Jogi madrace i podnice do kraja ožujka po akcijskim cijenama i to uz popuste do 30%  (ovisno o kategoriji madraca i količini kupljenih artikala).

Posebnu pogodnost i najveću uštedu možete ostvariti kupnjom paketa za zdravo spavanje koji uključuje madrac, podnicu i anatomski jastuk. U ovu ponudu uključeni su madraci MonsunLotusDinamic/Dinamic Hard te podnice Jogi SingleDuo sa zalihe.

To znači da su količine ograničene te da popusti vrijede do 31.03. ili do isteka zaliha. Požurite stoga u najbliži Meblo salon ili pošaljite upit za ponudom na info@meblo.hr i osigurajte svoj paket zdravog spavanja već danas.

POSEBNA POGODNOST- LAST MINUTE PONUDA: do 40% popusta na madrace i podnice koji izlaze iz proizvodnje ili su zamijenjeni novim modelima! S obzirom na nedavno lasiranu novu liniju Jogi proizvoda, u tijeku je eliminacija proizvoda preostalih iz prethodne kolekcije. Riječ je o madracima i podnicama neupitne kvalitete, koji su jednostavno zamijenjeni novim modelima.

Sve artikle koji se nalaze na akcijskom popustu do 40% možete pronaći u Meblo web shop-u, gdje možete odmah i obaviti kupnju.

Budući da je količina madraca i podnica na rasprodaji ograničena, predlažemo da čim prije proučite ponudu i odlučite se za kupnju.

Za većinu artikala (s obzirom na ograničene količine) prije kupovine predlažemo da provjerite dostupnost na 099/3177888 ili na info@meblo.hr.

Ugodnu kupovinu po akcijskim cijenama želi Vam Vaš Meblo Trade.

Vezani sadržaj

 

Traženi pojmovi:

  • bračni krevet akcija
  • francuski ležaj akcija
  • JOGI MADRACI CIJENE
  • meblo bih
  • mustang katalog online proljeće 2012
  • francuski ležaj cijena