MJESEC LJUBAVI U CINESTARU

Četvrtak, Veljača 6, 2014

Mjesec ljubavi u Cinestaru. Povodom Mjeseca ljubavi u CineStaru i povodom Valentinova, a kako bi Vam olakšali izbor poklona,  Cinestar je osmislio idealan poklon za Vas i Vašu voljenu osobu  – Ljubavni paket za dvoje – koji sadrži 2 ulaznice za 2D filmove po izboru, 1 ljubavni meni i 1 ljubavni DVD za samo 99 kn.

Ljubavni paket možete pokloniti u bilo kojoj prigodi: za Valentinovo, rođendan, za važnu godišnjicu, obljetnicu, za Dan žena, Majčin dan ili jednostavno možete iznenaditi voljenu osobu ovim originalnim i zabavnim poklonom. Ljubavni paket može se iskoristiti od 6.2. do 31.12.2014., a kupuje se na svim blagajnama CineStara.
 
Unutar paketa nalaze se 2 vrste kupona. Kupon pod nazivom Kupon ljubavna ulaznica vrijedi za kupnjuulaznica za 2D filmove po izboru, a kupon pod nazivom Kupon ljubavni meni vrijedi za kupnju ljubavnog menija. Ljubavni menu se sastoji od 1x Velike kokice (slane ili karamel) + 2x bezalkoholno piće 0,5L (Cola, Fanta, Sprite, Coca-Cola Zero, Jana, Jana limun-limeta).

Pored kupona unutar paketa se nalazi i 1 ljubavni DVD koji Vam poklanja Cinestar. Kupon se može iskoristiti kao ulaznica za sve 2D projekcije filmova, vrijedi i za duže filmove.

Kupon ne vrijede za 4DX, 3D i eXtreme projekcije, ne vrijedi za VIP sjedala, premijere, pretpremijere, IMAX, GoldClass, Spektakle, rođendane i organizirane projekcije. Moguća je nadoplata dodatka za 3D, eXtreme i VIP sjedala.

Kuponi se mogu iskoristiti jednokratnon i odvojeno u navedenom periodu. Kuponi za ulaznice i ljubavni meni mogu se koristiti odvojeno i u različitim terminima, ali samo jednom. Npr:  2 kupona za ulaznice mogu se iskoristiti prilikom jednog posjeta kinu, a kupon za ljubavni meni tijekom drugog posjeta kinu. Na svakom kuponu  nalazi se datum do kada kupon može biti iskorišten – 31.12.2014.

Kupon ne garantira mjesto u dvorani. Rezervirane kinoulaznice moguće je platiti kuponom.
Kupone nije moguće zamijeniti za novac.
Ljubavni paket može se kupiti na blagajni CineStara gotovinom i karticama, no ne može se kupiti gotovinom sa Stars Club kartice, niti zamijeniti za bodove na Stars Club kartici, niti se kupnja može ostvariti online ili putem mobilnih aplikacija ili cinemata.

Kupac može kupone iskoristiti na dva načina:
–          rezervirati ulaznice online i platiti putem koda koji se nalazi na kuponu za, a ljubavni meni preuzeti prilikom dolasla u CineStar na blagajni sa kuponom za meni

-          direktno izabrati film i sjedalo na blagajnama CineStara te kuponom za ulaznice preuzeti ulaznicu, a kuponom za meni preuzeti ljubavni meni.
–          kuponi se ne mogu iskoristiti za kupnju online ili putem mobilnih aplikacija ili putem cinemata.

ljpakte300

Traženi pojmovi:

  • cinestar filmovi 10 mjesec