MONDO POPUSTI U MJESECU LJUBAVI

Četvrtak, Veljača 6, 2014

Mondo popusti u mjesecu ljubavi. Ljubav je u zraku, karneval je na ulici, popust je na Mondu. Mjesec ljubavi i karnevala traje i na Mondu. Mondo je pripremio prigodan asortiman s popustima uz koji ćete razveseliti drage ljude ili sebe. Izbjegnite gužve u shopping centrima i kupovinu obavite online iz toplog doma. Mondo je pripremio privlačnu ponudu: od mode i kozmetike, knjiga, originalnih kostima za karneval i maškare pa sve do malih kućanskih aparata i pametnih uređaja. Više od 250 artikala po super cijenama!

Izaberite prigodni poklon za Valentinovo. Seksi donje rublje uvijek je najbolji odabir za Valentinovo. Iznenadite je čipkastim bodijem ili zavodljivim korzetom popularnog branda Coquette. S nakitom i kozmetikom također nećete pogriješiti, a posebice ako je riječ o jedinstvenim Le Mar satovima i unikatnom nakitu. Iz posebne ponude za mjesec ljubavi izaberite hvaljene ljubavne romane i filmove kao što su: Bilježnica, Divna propast, Sumrak saga, Osjetila ljubavi i drugi. Izaberite poklon već od 39,99 kn.

Dječji kostimi za karneval. Ako vaši najmlađi sanjaju o tome da se tranformiraju u omiljene likove, pa barem na jedan dan, izaberite idealnu karnevalsku masku za njih. Na Mondu vas čekaju kostimi Disney princeza, popularnih superjunaka, klauna, Disney, Hello Kitty i drugi već od 24,99 kn.

Opremite dom uz značajnu uštedu. Bijelu tehniku i male kućanske aparate kupite uz značajnu uštedu, a možete plaćati i obročno do 12 rata bez naknada i kamata.

Vaš digitalni svijet uvijek uz vas. Surfajte dok ste u pokretu, ostanite uvijek spojeni i obavljajte sve važne radnje dok ste odsutni od kuće ili ureda. Kupite smartphone već od 489,99 kn ili tablet već od 499,99 kn.

Cijelu ponudu na Mondu u mjesecu ljubavi pogledajte ovdje.

Napomena: Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama (American Express i Diners do 12 rata), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Cijena dostave je 30 kn, dok je za narudžbe preko 700 kn dostava besplatna. Rok isporuke je 1-3 radna dana.

valentinovo web