NAJPOVOLJNIJA PONUDA NAMJEŠTAJA ONLINE

Petak, veljača 17, 2012

Najpovoljnija ponuda namještaja online. Web poslovanje omogućava snižavanje osnovnih troškova poslovanja čime uvelike utječe na konkurentnost ponude. Cijene su definirane bez maloprodajnih marži, jer se internet poslovanjem izbjegavaju troškovi salona, ljudi, izloga, materijalni troškovi i slično. Namještaj u ponudi web trgovine Kenda biran je zbog atraktivnosti dizajna, cijene i jednostavnosti montaže, čime se ostvarila najkonkurentnija ponuda namještaja na tržištu.

Za sve artikle iz ponude web trgovine vrijedi jednogodišnje jamstvo i garantira se servis unutar 45 dana ili vraćaju novac. Svi artikli provjereni su na tržištu europske unije i imaju deklaraciju Euroinspekta.

Artikli su na lageru tvrtke, i dostupni su odmah. Ukoliko se neki artikl rasproda, njega ne možete staviti u košaricu niti napraviti narudžbu, dok ponovo ne bude na lageru i raspoloživ za kupnju. O rokovima dolaska na lager pošaljite upit mailom ili nazovite telefonom (01 6223 494). Plaćanje se vrši ili kreditnom karticom ili po ponudi (virmanom ili općom uplatnicom).

Dostava na adresu se naplaćuje kao omjer udaljenosti i volumena odabranog artikla, i specificira se posebno, a može se provjeriti prije kupovine. Preuzimanje artikala u salonu se ne naplaćuje. Dostava se garantira do 10 radnih dana, nakon potvrde uplate. Dostavu obavlja naša ugovorna dostavna tvrtka i dužna je dostaviti artikle na navedenu adresu (dizanje artikala na kat ili posebni zahtjevi nisu uključeni u ovu cijenu dostave.)

Želite li rezervirati artikl, pošaljite mail sa imenom, adresom i brojem telefona. Napravit će vam rezervaciju željenog, koja Vas ne obvezuje ali Vam daje prvenstvo kupovine kod slijedeće raspoložive količine.

Dio artikala iz ponude izložena je i u Centralnom salonu Kenda namještaja, kako bi se kupci osvjedočili o kvaliteti ponude, i mogu se kupiti i u salonu, ali po većoj cijeni.

Tvrtka “Kenda namještaj” prisutna je na tržištu 21 godinu i vodeći je distributer namještaja u regiji. Surađuje sa više od 70-tak salona namještaja u Hrvatskoj. Zastupa i proizvodi namještaj za domaće tržište i tržišta europske unije.

Više o Kenda namještaju pogledajte ovdje

Traženi pojmovi:

  • namještaj online
Advanced Health LTD
Nema Komentara

Iznesi mišljenje