NIKA DIZAJN: NAJPOVOLJNIJI NAMJEŠTAJ PO VAŠOJ MJERI

Nedjelja, listopad 14, 2012

Preuređujete kuhinju, kupaonicu, spavaću sobu,….uređujete novi dom ili samo želite osvježiti Vaš životni prostor, a nemate živaca ni vremena provesti sate i sate u potrazi za odgovarajučim namještajem, dekorima ali i idejama!? Nika dizajn ima rješenje za Vas. 

Svaki komad namještaja unikat je kojeg izrađuju upravo za Vas. Koriste najnovije tehnologije u izradi i opremanju Vašeg prostora, slušajući Vaše želje uz njihovu stručnost, izrađuju idejna i idealna rješenja kako bi svaki kutak Vašeg prostora bio funkcionalan.

Uz kuhinje modernog dizajna i visoke kvalitete, izrađuju dječje i spavaće sobe, a na sve to i preko 900 vrsta printeva na iveral ili stako, no njihova ponuda tu ne prestaje. Mogu Vam ponuditi i ugradbene ormare, klizna vrata i klizne stijene, iskoristive podne konstrukcije koje su idealna rješenja za veoma visoke stanove, opremamo apartmane i izrađuju namještaj za poslovne prostore.

U ponudi imaju i velik broj visokokvalitetnih zidnih tapeta i dekora, kojima, uz njihove stručne savjete, možete u potpunosti zaokružiti cijelu priču uređenja Vašeg doma i učiniti ga jedinstvenim, kako dizajnom tako i kvalitetom.

Za sve informacije i dogovore obratite se s povjerenjem i posjetite novootvoreni izložbeni salon ˝NIKA DIZAJN˝ u Nemčićevoj 8 u Zagrebu (Kvaternikov trg, ulica južnog ulaza u Namu). Za posjet vam je dovoljno ponijeti mjere Vašeg prostora, a za sve ostalo pobrinuti će se˝NIKA DIZAJN˝.

Neke od proizvoda Nika dizajna, možete pogledati na web stranici: www.nika-dizajn.com ili na facebooku pod NIKA DIZAJN ili NIKA DIZAJN HR, a za pitanja obratiti se ili preko e-maila: info@nika-dizajn.com ili na tel/fax : 01/230-3351.

Advanced Health LTD
Nema Komentara

Iznesi mišljenje