Novogodišnji sexy pokloni

Četvrtak, Prosinac 22, 2011

Sigurno, kao i pred kraj svake godine, razmišljate što pokloniti. Parfemi, kozmetički setovi, odjevni predmeti i svi ostali nemaštoviti pokloni, Vama draga osoba vjerojatno može naslutiti što će je dočekati ispod bora. Odlučite ove godine pokloniti svom partneru ili prijateljima nešto drugačije.

Došle su hladne zimske noći, nudimo Vam neke sexy sugestije kako ih zagrijati.

Intimni masažer/vibrator – Svaka žena oduvijek sanja o njemu, čeka se samo netko dovoljno hrabar tko bi joj ga poklonio. Moderne seksualne igračke koje ne izgledaju kao da su iz ‘sex shopa’, već kao gadgeti za intimnu zabavu i užitak. Ergonomskih oblika, za eksternu ili internu stimulaciju, pružaju nezaboravne trenutke užitaka. Igrajte se u paru, za vrijeme odnosa, ili neka se prepusti užicima kada Vas nema.

Sexy igre/zabava -Zaigrajte neku od sexy igara poput Kama-pokera i zabavite se u ovim hladnim noćima kada je najbolje ostati doma – na toplom.

Sexy poklon setovi - Idealni pokloni za početnike za svijetu seksalnih igračaka, ponešto sa svakoga.

Mirisne masažne svijeće/ulja – Svakom partneru/paru treba opuštanje, pa što je bolje od vruće senzualne masaže za opuštanje i zagrijavanje atmosfere?

Sexy donje rublje – Sve se žene žele osjećati poželjno i sexy, omogućite im to i poklonite im sexy mrežasti body.

Zbog Vaše sigurnosti, uvijek koristite kvalitetne igračke provjerenih proizvođača, napravljenih od kvalitetnih materijala poput silikona, također ne zaboravite koristiti i visoko kvalitetne lubrikante na bazi vode za Vaše intimne trenutke, povećavaju užitak korištenja igračaka i dodaju novu dimenziju u predigru i vođenje ljubavi.

Sexy novogodišnje poklone, te ostale proizvode pomoću kojih možete začiniti Vaš seksualni život možete pronaći na internet trgovini www.libido.hr ili na annsummers.com poznatom svjetskom brandu (rade dostavu u HR)

Advanced Health LTD
Nema Komentara

Iznesi mišljenje