ORTOPEDSKI MEBLO TED MADRACI SA MEMORY PJENOM OD 916 KN

Utorak, rujan 25, 2012

Iskoristite do 25% popusta na Meblo Ted madrace nove generacije i osigurajte zdrav i ugodan san! Zdravo spavanje jedan je od osnovnih preduvjeta zdravog življenja.

Zdravo spavanje jedan je od osnovnih preduvjeta zdravog življenja. Iz tog razloga odabir madraca vrlo je važan jer će dobar izbor pridonijeti vašem zdravlju dok loš izbor može ne samo pridonijeti već i uzrokovati zdravstvene tegobe. Ukoliko je madrac na kojem spavate deformiran u sredini ili na krajevima, ako je znatno promijenio izgled i/ili miris, ako vam je premali ili preuzak, ako vam je neudoban te spavate loše, te ako je star više od 10ak godina – svakako je vrijeme za novi.

Meblo Ted madraci su madraci nove generacije čija široka ponuda madraca omogućuje svakome da pronađe optimalno rješenje za zdravo i lagodno spavanje.

Pored madraca, Meblo Ted linija za zdravo spavanje uključuje i nadmadracepodnice te anatomske jastuke vrhunske kvalitete i udobnosti. Sve to sniženo do 20%.

Poseban popust Meblo je pripremio za klijente Zagrebačke banke. Riječ je o 25% popusta na slijedeće modele madraca iz Meblo ted linije: Mattera, Latex Supreme, Antistress,Del Mar, Solo Anatomic i Solo Memory. Popust se odobrava za plaćanje Maestro, Mastercard i Visa karticama Zagrebačke banke i to u svim Meblo salonima i u Meblo web shop-u.  Posjetite najbliži Meblo salon ili  pošaljite upit sa ključnom riječi ZABA na info@meblo.hr i iskoristite ovu posebnu pogodnost.

Pošaljite upit za stručni savjet Meblovom arhitektu na arhitekt@meblo.hr te se predbilježite na Meblo newsletter i budite u tijeku sa svim aktualnostima.

Advanced Health LTD
Nema Komentara

Iznesi mišljenje