POPUSTI I DO 50% U KENDA SALONU NAMJEŠTAJA

Nedjelja, Veljača 13, 2011

Rasprodaja do isteka zaliha artikala iz ponude CENTRALNOG SALONA NAMJEŠTAJA KENDA.
Artikli su novi i na lageru. Jamstveni rok je 1 godina. Servis zajamčen. Popusti i do 50%.

U Zaprešiću, Krapinska 37, postavljena je kompletna ponuda tvrtke Kenda namještaj d.o.o..(ponudu pogledajte ovdje)

Najveća prednost ponude je:

CIJENA koja se definira kao “tvornička”, sa minimalnim maloprodajnim maržama (Tvrka Kenda je sastavni dio europskog IMS koncerna proizvodnja namještaja, a u suradnji sa domaćim proizvođačima kreira i proizvodi stolove i stolice za tržišta Europe).

IZBOR koji se ostvaruje ponudom programa i ujednačenosti ponude u stilu, boji, dizajnu, kvaliteti i naravno  cijeni. Tako se 80% namještaja može naručiti po želji u različitim sastavima, boji, kvaliteti i naravno cijeni. Tapecirani namještaj kupac će odabrati prema svojim željama u ponuđenoj paleti tekstila ili kože. Dnevne boravke kupac će prilagoditi svojim željama u sastavu i boji prema prostoru za kojeg je namještaj namjenjen, a ne prema ponudi koja se nudi.

USLUGA koja je naglašena kroz sustav narudžbe, izbora, servisa i logistike. (Naš je posao završen tek kad se ponovo vratite u kupovinu.). Servis i reklamacije garantirane su jamstvenim listom. Garantni rok je godinu dana za sve artikle. a reklamacije rješavamo unutar 45 dana ili vraćamo novac.

KVALITETA kompletna ponuda dokazana je na tržištu i potvrđena od strane kupaca. Omjer kvalitete i cijene prepoznali su kupci diljem Hrvatske, tako da Kenda surađuje sa 70-tak salona diljem zemlje. Namještaj je dokazan i provjeren na tržištu Europe, a za sve atikle postoje deklaracije i izvještaji o kakvoći od strane EUROINSPEKTA (EUROINSPEKT – drvokontrola. Preradoviceva 31a ZAGREB, po normi HRN D.E2.100.,DE2.103.) koji se dobivaju uz artikal prilikom kupovine ili na zahtjev unaprijed.

ORIGINALNOST svi artikli iz ponude proizvedeni su u renomiranim tvornicama koje garantiraju kvalitetu i originalnost proizvoda i svih ugrađenih materijala (tekstil, koža, opruge, okovi, MDF, furnir, folije…). Na tržištu se često pojavljuju kopirani artikli iz Kenda ponude koji ne zadovoljavaju standarde kvalitete.

DOSTUPNOST dio asortimana i ponude koji je odabran prema specifičnim zahtjevima kupaca ili tehničkim karakteristikama, odabran je za internet prodaju (pakiranje, kvaliteta, cijena). Kenda namještaj razvila je svoju internet trgovinu i predstavila se kompletnom tržištu najkonkurentnijom poudom na tržištu. www.kenda-namjestaj.com je posebna ponuda artikala koji su odabrani za internet poslovanje i predstavlja artikle bez maloprodajne marže sa osiguranim plaćanjem i transparentnim izračunom dostave na adresu u bilo kojem dijelu Hrvatske. Većina ponude web tgovine izložena je i na I katu salona kako bi kupci isprobali i osvjedočili u kvalitetu artikala.

Kompletan  namještaj dostupan je odmah, u najprodavanijoj boji ili izvedbi. Prema lagerskim artiklima moguće je naručiti željenu kombinaciju, boju ili varijantu željenog namještaja. Rok isporuke garantiran je od 1. do 6 tjedana, obzirom na naručeno.

Kompletna je ponuda ujednačena u stilu, dizajnu, boji i cjeni.

Svaki kupac može kombinirati kompletno opremanje životnog prostora, ako to želi, u istoj boji drveta i istom stilu, bez obzira na grupu robe ili funkcionalnost.

Tvrtka Kenda ima vlastiti servis i logistiku.

Jamstveni rok za kompletnu ponudu je 1. godina, a eventualne reklamacije rješavaju se unutar 45 dana.

Mogućnost dostave i montaže dogovarate prilikom kupovine.

RASPRODAJA i do -80%
Na prvom katu OUTLET trgovine postavljena je ponuda rasprodajnih artikala. Do sada je Kenda imala rasprodajni šator u dvorištu zgrade i on je sada preseljen na I kat).

U njemu su na izbor postavljeni oštećeni artikli i artikli koji izlaze iz asortimana. Tvrtka Kenda d.o.o., kao vodeći distributer namještaja u regiji ima vlastiti servis i logistiku namještaja, pa je u mogućnosti ponuditi oštećene artikle, kao i uzorke namještaja koji nisu trenutno u ponudi ili posljednje količine artikala koji izlaze iz asortimana, snižene i do 80%. Ponuda u RASPRODAJI namjenjena je svim onima koji imaju potrebe za najjeftinijim artiklima ili dopunskim elementima za opremanje sekundarnih životnih prostora (trenutne artikle u rasprodaji pogledajte ovdje).

Izlog:

tapecirani namještaj
dnevni boravci
stolovi i stolice (blagovaonski namještaj)
spavaće, mladenačke i dječje sobe
sitni namještaj
namještaj za opremanje (turistika)
biro stolice
kuhinje

Traženi pojmovi:

  • saloni namjestaja sarajevo
  • namjestaj sarajevo
  • saloni namjestaja u sarajevu
  • najjeftinije kuhinje
  • salon namjestaja sarajevo
  • namještaj kenda
  • najjeftiniji namještaj
  • kenda kuhinje
  • kenda namještaj akcija
  • namjestaj u sarajevu