SVE ZA VJENČANJA NA WEDDING EXPOU

Četvrtak, listopad 11, 2012

Otvorenje Wedding Cityja u Westgateu, glamuroznog centra za vjenčanja s vrhunskom ponudom i VIP uslugom na preko 760 m2, odličan je uvod u najveći specijalizirani sajam vjenčanja u regiji Wedding EXPO 12. – 14.10.2012. u Westgateu!

Više od 120 izlagača na Expou će  predstaviti ponajbolje iz industrije vjenčanja: slastičare, catering, papirnu konfekciju, fotografe i snimatelje, cvjećare, restorane, hotele, sale i šatore, limuzine, glazbenike, rasvjetu i, naravno, spektakularne vjenčanice, neodoljive svečane haljine, čarobne cipele, elegantna muška odijela i fantastične modne dodatke.

U tri dana sajma koji je izložbenog, ali i prodajnog karaktera, održat će se brojni eventi, modne revije, prezentacije frizura, a popularne plesne zvijezde naučit će posjetitelje osnovnim plesnim koracima. Budući mladenci imat će priliku osvojiti fenomenalne darove:  svadbenu večeru za čak 80 gostiju u poznatom zagrebačkom restoranu Bon Apetit iz Heinzelove 62, vjenčanicu dizajnerice Katarine Džale, veo i nakit Wedding cityja, svadbenu tortu, profesionalno snimanje cijelog vjenčanja, odijelo, cipele, frizuru i šminku za mladenku i djeveruše te još mnogo toga… Pa mladenci, prijavite se i osvojite vrijedne nagrade!

Vidimo se u Wedding Cityju i na najvećem regionalnom sajmu vjenčanja – Wedding Expou u Westgateu!

Advanced Health LTD
Nema Komentara

Iznesi mišljenje