TISAK MEDIA SLAVI SVOJ 4. ROĐENDAN UZ MNOŠTVO POGODNOSTI I IZNENAĐENJA

Srijeda, Svibanj 23, 2012

Tisak media slavi svoj 4. rođendan uz mnoštvo pogodnosti i iznenađenja. Tisak media centri 27. svibnja slave svoj četvrti rođendan, pa su za svoje vjerne potrošače pripremilimnoštvo rođendanskih popusta, pogodnosti i iznenađenja koja će trajati u razdoblju od 21. svibnja do 10. lipnja na TISAKmedia Webshopu i u svim Tisak media centrima.

Prva Tisak media multimedijalna knjižara (Astoria) otvorena je 27. svibnja 2008. u Zagrebu.

Težeći inovaciji i modernizaciji svog poslovanja Tisak media svoje glavno rođendansko iznenađenje krije iza QR koda, dostupnog u svim Tisak media centrima od 22. svibnja. Skeniranje jedinstvenog matričnog barkoda otvorit će Internet stranicu za sudjelovanje u rođendanskoj nagradnoj igri. Točnim odgovorima na nekoliko pitanja o Tisak mediji svaki pojedinac ulazi u veliko izvlačenje za glavnu rođendansku nagradu – Nintendo Wii konzolu. Tisak media priredila je i nekoliko utješnih nagrada, a rođendanske popuste i pogodnosti poklanja svim svojim posjetiteljima u Tisak media centrima diljem Hrvatske.

Tako  u prvom tjednu rođendanske proslave od 21. do 27. svibnja Tisak media centri daruju svoje vjerne čitatelje popustom od 30% na popularne naslove koji uključuju biografiju Steve Jobsa, Keith Richardsovu biografiju Život, uzbudljivi roman Žena u kavezu, roman Dewey o životu jedne mačke i romane Zeleni Kvadrat,Sloboda i Spasitelj, te daruju jednaki popust i na cijeli asortiman kriminalističkih i triler romana isključujući džepna izdanja.

Drugi tjedan rođendana Tisak media centri slave sa svojim vršnjacima, pa su tako od 28. svibnja do 3. lipnja sve igračke i odabrani naslovi dječjih knjiga dostupni u pola cijene. Za razigrane četverogodišnjake dostupno je mnoštvo sportskih artikala s likovima omiljenih junaka, te razne igračke figure poput ŠtumpfovaDino Froz-aBen10-aMojih džepnih ljubimacaHello Kitty igračakaBarbie igračaka, igračaka Tomica i prijatelji, popularnih Cars autića te mnogih drugih. U Tisak media centrima dostupno je i mnoštvo plišanih igračaka poput popularnih Angry Birds likova, te plišanih glazbenih igračaka za bebe. Za djecu starije dobi u ponudi su i puzzle, te popularne društvene igre.

Zadnji tjedan rođendanske proslave, od 4. do 10. lipnja, Tisak media centri obilježit će darivanjem četverostrukih bodova u MultiPlus Card programu za svaku obavljenu kupnju.

Tisak media centri knjižare su koje posjetiteljima pružaju jedinstveni doživljaj svijeta multimedije, te dodatne usluge TISAK foto i Tisak&Coffee kao i mogućnost kupnje ulaznica za sportska, kulturna, glazbena i sva ostala događanja. Bogat asortiman dostupan je i putem TISAKmedia Webshopa, gdje pomoću usluge TISAKpaket sve kupljeno dostavljamo na najbliži kiosk Tiska po izboru kupca.

Traženi pojmovi:

  • tomica i prijatelji igračke