WESTGATE WEDDING CITY: VAŠ PRVI KORAK KA IDEALNOM VJENČANJU

Četvrtak, Rujan 12, 2013

Westgate Wedding City – Vaš prvi korak ka idealnom vjenčanju. Ove subote 14. rujna 2013., Westgate će biti nezaobilazno mjesto za sve mladenke i mlade dame, jer ih u Wedding Cityju očekuje Bijela subota – rasprodaja vjenčanica i svečanih haljina. Pored toga, ove godine se Bijela subota održava u sklopu Late Night Shoppinga, pa će mlade dame kao i svi ostali posjetitelji imati prigodu iskoristiti super popuste i počastiti sebe nečim iz najbogatije ponude jesenske kolekcije.

Wedding City nudi nevjerojatna sniženja od 40 do čak 90% na haljine svjetski poznatih brandova: od La Spose, San Patricka, pa sve do Sherri Hilla. 

Odabir vjenčanica i svečanih odijela mladencima nikada nije bio jednostavniji. Sve što vam treba možete pronaći na jednom mjestu, te više nema potrebe mjesecima i tjednima unaprijed obilaziti trgovine. Osim toga, vjenčanice se mogu unajmiti i urediti prema posebnim željama mladenke.

Bijela subota je odlična uvertira za Wedding Expo sajam vjenčanja na kojem će se predstaviti nove kolekcije za 2014. Zbog toga buduće mladenke, ali i kume, gošće, mame, i sve ostale dame rezervirajte ovu subotu za najbolji shopping koji će vaše vjenčanje pretvoriti u priču iz bajke.

westgate-wedding-city-2013