KVALITETA VINDIJA PO SUPER CIJENI

Utorak, Ožujak 19, 2013

Kvaliteta Vindija po super cijeni. Iz svoje nacionalne akcijske ponude koja broji više od 150 proizvoda Vindija je izdvojila njih 24 te ih u razdoblju od 15. ožujka do 7. travnja nudi po dodatno sniženim cijenama. Svoje mliječne proizvode te sokove i mesne proizvode koji su obuhvaćeni ovom velikom prodajnom akcijom varaždinska prehrambena industrija obilježila je oznakom „Kvaliteta Vindija po super cijeni“.

Prehrambena industrija Vindija napravila je selekciju svoje akcijske ponude te ponudila više od dvadeset proizvoda, među kojima su trinaest mliječnih proizvoda, dva soka i devet mesnih proizvoda, po još povoljnijim cijenama. Jedna od vodećih tvrtki u regiji, koja zadovoljava sve svjetske standarde proizvodnje, primjenjujući pri tome svoj poznat princip rada „Od polja do stola“, na taj je način ponovo izašla u susret svojim vjernim kupcima u ovim izazovnim vremenima.

Stoga će se svježe mlijeko ‘z bregov u PET boci od 1,75 litre tijekom sljedeća tri  tjedna prodavati po cijeni od 8,99 kn, a za jednu kunu više Vindijini potrošači moći će kupiti ‘z bregov trajno mlijeko u pakiranju od 2 litre. Među povoljnim mliječnim proizvodima našli su se i ‘z bregov maslac od 250 grama te ‘z bregov vrhnje za kuhanje u PET boci od pola litre, koje Vindija nudi po cijeni od 13,99 kn, a tu su i ukusni deserti u četverostrukim pakiranjima – Freska voćni jogurti (od 6,99 kn) i Fino mi je pudinzi sa šlagom (od 6,49 kn).

Akcijska ponuda primijenjena je i na cijenjene Vindija sireve pa je u svim boljim trgovinama plemeniti kravlji sir Bovizola dostupan po cijeni od 14,99 kn za krišku od 150 grama, a polutvrdi sir Varaždinec od sada pa sve do kraja prvog tjedna u travnju može se kupiti po cijeni od 49,99 kuna za kilogram.

Iz ponude sokova izdvojen je GI Control s okusom crnog ribiza i jabuke, čije se pakiranje od 1,75 litre sada može kupiti po cijeni od 9,99 kn, a po istoj cijeni dostupno je i multivitaminsko piće Vindi A+C+E u kartonskoj ambalaži od 2 litre. Iz asortimana ukusnih i kvalitetnih proizvoda od pilećeg i purećeg mesa Vindija svojim potrošačima povoljno nudi čak sedam artikala. Tako se od sada oba okusa Cekin Crispy Pops okruglica u zamrznutoj varijanti, kao i pileći rasjek premium (cca 1000 g) te pureće mljeveno meso od 500 grama, prodaju po cijeni od 19,99 kn.

Iz ponude svježeg mesa gastronomske marke Cekin, Vindija je za svoje potrošače odabrala i pileću jetru od 500 grama, čija nova cijena iznosi 7,99 kn, dok su iz asortimana mesnih prerađevina snižene cijene pileće hrenovke Cekin od 300 grama i pureće posebne salame od 500 grama (od 8,99 kn).

Svoju veliku kolekciju proizvoda ponuđenih po akcijskim cijenama Poslovni sustav Vindija zaključuje Rozeto planinskom salamom, koju cijenjeni potrošači u trgovinama mogu kupiti već od 24,99 kuna po kilogramu.

kvaliteta-vindija

Traženi pojmovi:

  • vindija akcija
Advanced Health LTD
Nema Komentara

Iznesi mišljenje