NOVITETI IZ VINDIJE

Utorak, Ožujak 19, 2013

Noviteti iz Vindije. Prehrambena industrija iz Varaždina pobrinula se da svi ljubitelji njenih proizvoda uoči početka proljeća dobiju tri dobre vijesti – to su mliječni puding Choco Loco, topljeni sir Dimek i Vindon pureći bečki odrezak. Prvi novitet stiže iz Vindijine Zemlje zdravlja, a u njemu su na najbolji način spojeni okusi vanilije i čokolade. Naravno, to je mliječni puding Choco Loco, ludo dobra poslastica namijenjena čokoljupcima svih generacija. Kremasti puding u svom novom, spiralno punjenom izdanju, dolazi u zbirnom pakiranju koje sadržava četiri atraktivno dizajnirane čašice od 125 grama.

Vindijin novi mliječni desert, u kojoj se na originalan način sljubljuju dva najpopularnija okusa, donosi jedinstvene trenutke užitka za sve sladokusce. Tako od sada svi, od najmanjih ljubitelja slatkog pa sve do onih starijih koji krišom „sliste“ neki od Vindijinih ukusnih deserta, mogu na policama svih boljih trgovina pronaći svoj primjerak ovog mliječnog remek – djela.

Uz odličnu vijest iz ponude mliječnih pudinga, prehrambena industrija Vindija proširila je i svoj asortiman topljenih sireva uvrstivši u svoju ponudu sir Dimek, topljeni sir za rezanje, čija težina iznosi 400 grama. Specifičan okus i blago pikantan miris polutvrdog sira Dimeka rezultat su dimljenja prirodnim  bukovim dimom, čija se specifična nota osjeća i u ovom topljenom siru.

Rezanjem topljenog Dimeka dobivaju se tanke ploške koje će snalažljivi gurmani znati iskoristiti u pripremi raznih sendviča, umaka i sirnih plata i tako još više uživati u okusu još jednog izvrsnog proizvoda zaštićenog znakom Kvaliteta Vindija.

Asortiman gotovih jela od nemasne, lagane i nutritivno visoko vrijedne Vindon puretine prehrambena industrija Vindija obogatila je novim ukusnim proizvodom – purećim bečkim odrescima. Bilo da dolaze u svježoj varijanti od 400 grama ili smrznutoj od 800 grama, panirani Vindon pureći bečki odresci donose svim ljubiteljima ove popularne namirnice sve dobro znane karakteristike, kao što su naborana i hrskava panada te izuzetna mekoća mesa.

Novi specijalitet gastronomske marke Vindon pripremljen je po uzoru na tradicionalnu recepturu –  od filea prsa, najboljeg  i najfinijeg dijela kvalitetnog purećeg mesa, jaja te pravih krušnih mrvica Latice, Vindijine pekarnice. Kao i ostale namirnice iz asortimana purećih i pilećih paniranih i pečenih prizvoda, Vindon pureći bečki odresci pripremaju se po jednostavnom principu „Zagrij i posluži“, koji svakom potrošaču omogućuje brzu i laganu pripremu ukusnog, hranjivog i zdravog obroka.

Noviteti-iz-Vindije

 

Advanced Health LTD
Nema Komentara

Iznesi mišljenje