PRVI FESTIVAL SLASTICA NA ZRINJEVCU OD 8. DO 12. SVIBNJA 2013.

Utorak, Travanj 23, 2013

Prvi Festival slastica na Zrinjevcu od 8. do 12. svibnja 2013. Najpoznatiji zagrebački park Zrinjevac uskoro postaje domaćin prvog hrvatskog Festivala slastica. Na Zrinjevcu se od 8. do 12. svibnja održava festival Slatki gušti by Electrolux. Posjetitelje festivala dočekat će bogata ponuda vrhunskih kolača i torta poznatih zagrebačkih slastičarnica kao što su Piece of cake, Amelie, Vincek, Cukeraj, Slastice Lucija, Slatka priča, Mašini kolači i mnogi drugi, kao i sav pribor koji je potreban za pripremu slastica u kućnoj radinosti.

Osim u slatkim zalogajima, posjetitelji će na Zrinjevcu uživati i u bogatom dodatnom programu. Održat će se radionica pripreme zdravih kolača, radionica ‘Kako su se sladili naši stari’, ‘Bake & Blog Day’, ‘Pancake Day’, a Majčin dan proslavit ćemo uz iznenađenja za one najmlađe! Posjetitelji će i sami moći pokazati svoje kulinarske vještine i osvojiti brojne vrijedne nagrade koje omogućuju Electrolux i Podravka.  Uživat ćemo i u glazbenom programu koji će se odvijati na zrinjevačkom paviljonu, a nastupat će poznati džez glazbenici, klapske skupine i plesni ansambli.

Posjetitelji će uživati i u brojnim degustacijama, popustima i pogodnostima koje će im pripremiti sudionici festivala, a pozivamo ih i da se uključe u nagradni natječaj na Facebook stranici, u kojem ih očekuju brojne vrijedne nagrade. Ne propustite biti dio ove velike slatke priče i pridružite nam se na Zrinjevcu! Više informacija potražite na www.dobravibra.hr.

(tportal.hr)

Slatki gušti

Advanced Health LTD
Nema Komentara

Iznesi mišljenje