DRUGAČIJE PUTOVANJE: JEZERO HEVIZ U MAĐARSKOJ VEĆ OD 170 KN

Utorak, Veljača 8, 2011

PARTNER AGENCIJA: ZICO TOURS

TRAJANJE: 1 ili 2 dana, smještaj u hotelu 3 zvjezdice s doručkom (odnosi se na dvodnevni paket), prijevoz modernim autobusom, turistički pratitelj, zdravstveno osiguranje, putno osiguranje, osiguranje od odgovornosti.

POLAZAK: 19.03.

CIJENA ARANŽMANA: 180,00kn /1 dan) ; 380,00 kn /2 dana

CIJENA UZ KUPON

170,00kn /1dan ; 361,00 kn /2 dana

*KUPON MOŽETE BESPLATNO ZATRAŽITI NA MAIL: info@jeftinoputovati.com (u mailu obavezno navesti šifru aranžmana, imena i prezimena osoba za koje tražite popust).

DETALJNIJE O ARANŽMANU: pogledajte ovdje

ŠIFRA ARANŽMANA: 0034-2011

UKRATKO O DESTINACIJI:
Jezero Hévíz je najveće biološki aktivno, prirodno ljekovito jezero na svijetu. Temperatura mu je rezultat miješanja izvora hladne i tople vode ispod zemlje. U cijelom jezeru je temperatura vode ujednačena zahvaljujući višesmjernom strujanju vode te jer su iznad jezera dva sloja pare koji onemogućavaju hlađenje vode. Iz brloga izvora svakih par sekundi izbija 410 litara vode tempe-rature 40 °C. Zahvaljujući tom otjecanju, voda jezera se svaka 3,5 dana u potpunosti izmijeni te tako kontinuirano ostaje ĉista. Ljeko-viti izvor prodire iz 47 metara dubokog tresetnog tla ispuštajući vrijedne spojeve. Kao i ljekovito jezero, i tresetni mulj je jedin-stven u svijetu. Djelovanje mu je sliĉno kao i od ljekovite vode, ali je od toga puno intenzivnije. Djelovanje radija umanjuje bolove, smiruje živčani sustav, potiče regeneraciju stanica. Utjecaj elemenata u tragovima čini kožu baršunastom, a u višetjednim tretmanima normalizira se bioritam.

PARTNER

Traženi pojmovi:

  • heviz
Kategorija: PUTOVANJA
Advanced Health LTD
Nema Komentara

Iznesi mišljenje