LAST MINUTE PONUDA ZA AMSTERDAM, AVIONOM IZ ZAGREBA, SAMO 2290 KN

Srijeda, Kolovoz 10, 2011

Nakon ljetnog izležavanja pravo je vrijeme da se uputite u šetnju Amsterdamom. Od Red Light Districta, do ulica boemskog šika prepoznatljive nizozemske arhitekture. Tu su i glavne shopping ulice (Kalverstraat i Nieuwendijk), a malo dalje užurbani Leidseplein i Rembrandtplein, četvrti gdje se gradski izvođači i turisti guraju za mjesto. Ako ste ljubitelji kulture prošetajte do Museumpleina (ili četvrti muzeja) gdje su smješteni svi najvažniji muzeji u Amsterdamu, a ujedno su i jedna od glavnih turističkih atrakcija. Vjerojatno najpoznatiji je Rijksmuseum, nizozemski Louvre. Svakako posjetite i  Van Gogh Museum koji posjeduje najveću kolekciju njegovih slika na svijetu. Nakon što se umorite možete sjesti, popiti pivu, smotati si joint i uživati gledajući brodove u kanalu kako prolaze.

Sve ovo je ostvarivo uz fantastičnu last minute ponudu putovanja u Amsterdam agencije Kompas. Polazak je 31.8. avionom iz Zagreba za nevjerojatnih 2.290 kn
+ avio takse 790 kn. Cijena uključuje: prijevoz posebnim zrakoplovom prema programu, 3 noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama u hotelu 3, razglede prema programu, pratitelja na putovanju, jamčevinu i troškove organizacije putovanja. Za detalje o programu putovanja i rezervacije kliknite ovdje.

jeftinoputovati.com

Traženi pojmovi:

  • zagreb amsterdam avion
Advanced Health LTD
Nema Komentara

Iznesi mišljenje