FITNESS BODYART BY COLONIA NUDI POPUST NA GODIŠNJU ČLANARINU

Ponedjeljak, studeni 29, 2010

 

 

TRENIRAJTE VEĆ OD 169,00 KN MJESEČNO!!!

Nakon dugogodišnjeg iskustva s našim fitness centrom “BODY ART” u Ilici 83 otvorili smo novi fitness centar u Heinzelovoj “BODY ART BY COLONIA”. Jedna od zanimljivosti je da naša najstarija članica ima 79 godina te redovito trenira 5 puta tjedno.

Upravo je to dokaz kako se redovitim vježbanjem i zdravim prehrambenim navikama razvija pozitivan pristup životu te idealna psihička i fizička ravnoteža koja poboljšava poslovnu svakodnevicu i društveni život u mlađoj i srednjoj dobi, kao i kondiciju i dugovječnost u starosti.

Svim su članovima na raspolaganju: teretana, kardio fitness i turbo solarij.

Posebna značajka je stručni nadzor treninga, izrada programa vježbanja i savjetovanje od školovanih i licenciranih trenera…

Izuzetno ugodan ambijent u 600m2 moderno uređenog i klimatiziranog prostora u potpunosti je podređen suvremenom načinu življenja.

Veliki broj parkirališnih mjesta olakšava dostupnost fitness centru tijekom cijeloga dana…

Relaksirajte se uz najmoderniju TECHNO GYM opremu: WAVE ( prvi trodimenzionalni trenažer na svijetu, simulacija rolanja ), trake za trčanje, bicikli ( RELAXE BIKE ), orbitreci za poboljšanje tjelesne i srčane kondicije i veliki izbor utega i izotoničnih sprava za oblikovanje tijela.

Obavezno korištenje ručnika prilikom vježbanja garantira vrhunske higijenske uvjete, mogućnost iznajmljivanja ormarića što oslobađa stalnog nošenja sportske opreme i omogučava da sve potrebno držite na istome mjestu.

Dobra glazba i veliki izbor televizijsko-satelitskih programa, protein bar-recepcija sa raznolikim sadržajem – sve to atmosferu BODY ART BY COLONIA fitness centra čini nezamjenjivom.

U svakodnevnoj ponudi širok je izbor napitaka: PROTEINSKI (IZGRADNJA MIŠIĆA), MINERALNO VITAMINSKI (POTREBAN NADOMJESTAK ZBOG ZNOJENJA UZROKOVANOG GUBITKA TEKUĆINE ), ENERGETSKI (BOGATI UGLJIKOHIDRATIMA, CAFFEINSKE NAPITKE).

Na izboru imate i mogućnost kupnje nadomjestka prehrani našeg ekskluzivnog partnera Weider Global Nutrition.

 

Informacije:

Heinzelova 47
Tel: 01/244 1580
email: info(at)bodyartcolonia.com

RADNO VRIJEME:

Ponedjeljak – Petak 8-22:30

Subota 12-21

Nedjelja 16-21

www.bodyartcolonia.com

Traženi pojmovi:

  • teretana colonia
  • body art by colonia
  • colonia teretana
  • Fitness centar BodyArt by Colonia
  • fitness colonia
  • fitness centar body art by colonia
  • colonia fitness
  • body art by colonia fitness centar
  • body art colonia
  • fitness centar heinzelova
Advanced Health LTD
Nema Komentara

Iznesi mišljenje