BON BON – SLOŽI SVOJU KOMBINACIJU RAZGOVORA, SMS-a I INTERNETA

Srijeda, Veljača 23, 2011

Znači, od sada ti slažeš svoju originalnu kombinaciju – sam biraš koliko će te razgovora, SMS-a i interneta zadovoljiti. E sad, da bi se zadovoljio na pravi način upoznaj se s tehnikalijama kojima trebaš baratati:

Kao i inače u bonbonu, ni u jednoj od ovih kombinacija ne plaćaš naknadu za uspostavu poziva :-)

Obračunska jedinica za pozive je 1 sekunda, a obračunska jedinica za prijenos podataka je 100 kB.

Da bi aktivirao paket pošalji besplatni SMS „hocu“ na 0977 i prati upute. Paket možeš aktivirati i putem mobilnog weba, slanjem besplatnog SMS-a „paket“ na 0970.
Paket će ti se aktivirati u najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku od 24 sata. O aktivaciji paketa primit ćeš SMS obavijest, zato pričekaj poruku prije nego što ga počneš koristiti.

Paket možeš deaktivirati slanjem besplatnog SMS-a „necu“ na 0977 i putem mobilnog weba, slanjem besplatnog SMS-a „paket“ na 0970.

U svakom trenutku možeš provjeriti stanje minuta, SMS-ova i MB-a iz paketa slanjem besplatnog SMS-a „stanje“ na 0977.

Možeš kupiti samo jednu veličinu paketa razgovora, SMS-a ili interneta npr. mali paket razgovora, srednji paket SMS-a i veliki paket interneta. No ne moraš kupiti sva tri paketa odjednom – nekad možeš kupiti jedan, dva ili čak nijedan, ovisi koja ti kombinacija u tom trenutku treba. Ne pristaj na kompromise nego si složi onu kombinaciju koja te u tom trenutku pali!

Paket koji odabereš vrijedi 30 dana od dana aktivacije i nakon isteka će ti se automatski reaktivirati ako imaš dovoljno novca na računu, ako ti nije istekla valjanost bonbon računa i ako paket nisi u međuvremenu sam deaktivirao. O isteku paketa i mogućnosti da ga deaktiviraš bit ćeš obaviješten SMS porukom prije isteka.

Nakon isteka 30 dana možeš složiti svoju novu bonbon kombinaciju. Ili zadržati staru, ako ti tako odgovara :-)

Ako potrošiš svoj paket unutar 30 dana (o čemu ćemo te obavijestiti SMS-om), možeš kupiti novi paket ali jednake veličine. Paket druge veličine možeš kupiti tek nakon isteka 30 dana. Sorry, ali ovo nismo mogli drukčije tehnički riješiti :-(

Ako svoj paket ne potrošiš unutar 30 dana, nepotrošene minute, SMS-ove i MB-e više nećeš moći koristiti.

Ako si aktivirao mali, srednji ili veliki paket razgovora, trebaš imati barem 1 lipu na računu da bi mogao koristiti minute uključene u paket.

I na kraju, ovo ćeš se sigurno pitati pa ti odmah dajemo odgovor: ako sudjeluješ u promociji „pričaj for free do 2020.“ i imaš aktiviran neki od paketa razgovora, prvo će ti se trošiti minute iz promocije, a tek nakon toga minute iz paketa.

Uživaj! Ti ipak znaš sam sebi najbolje… :-)

Uvjeti korištenja paketa

(bonbon.com.hr)

Traženi pojmovi:

  • www bonbon com hr
  • www bonbon hr
  • bon bon veliki razgovor
Advanced Health LTD
Nema Komentara

Iznesi mišljenje