DELL NA EXITU PREDSTAVIO NOVE INSPIRON MODELE

Subota, srpanj 21, 2012

Dell na Exitu predstavio nove Insprion modele. Jedan od najboljih svjetskih festivala Exit i ove godine opravdao je očekivanja vrhunskim izvedbama i brojnim zabavnih sadržajima uz koje je jedan od najpopularnijih bio Silent Disco powered by Dell. Dell kao glavni IT sponzor ovog renomiranog festivala svim ljubiteljima vrhunske glazbe i dobrih provoda tim povodim pripremio je pravi glazbeni spektakl i besprijekornu IT podršku.

Upravo zahvaljujući Dellovoj tehnologiji, ljubitelji glazbe iz cijelog svijeta imali su priliku doživjeti pravu festivalsku vibru na Dellovom Silent Disco tulumu na dvije različite frekvencije koje posjetitelji namještaju na slušalicama dobivenima na ulazu. Jedinstvena povezanost s najvećim zvijezdama bila je itekako moguća uz mnoge tehnološke mogućnosti koje pruža ovaj prepoznatljivi brand poput novih modela Dell Inspiron notebooka 5520 i 5720, 7520 i 7720 te Inspiron R N5110 i N7110 koji su se ujedno prvi put predstavili uoči Exita na srpskom tržištu te uz već tehnološki impresivnu obitelji Inspiron prijenosnika dodatno omogućuju bezgranične tehnološke ogućnosti i multimedijske aktivnosti.

Notebook Inspiron 5520 and 5720 računala napravljena su kao proizvodi za cijelu obitelj za svakodnevnu upotrebu, kako bi i njihovi prijatelji bili neprekidno u kontaktu, uz zabavne video i kompjuterske igrice Novi Inspiron modeli ističu se po naprednoj tehnologiji i kvalitetnoj izradi. Intel® Core™ procesori i3, i5 i i7 druge i treće generacije pružaju odlične performanse najzahtjevnijim korisnicima. Sofisticiranog izgleda i ergonomskog dizajna, nova Inspiron računala s poboljšanim 3D audio zvukom, realističnom slikom i brzom reakcijom predstavljaju savršenog asistenta u svakodnevnim zadacima.

Dell Inspiron 5520 and 5720: notebook računala za cijelu obitelj

Nova notebook računala 15,6 inčni Inspiron 5520 i 17.3 inčni Inspiron 5720 mogu u potpunosti zamijeniti desktop računala zahvaljujući svojoj upotrebljivosti i pouzdanosti, naprednim funkcijama i konfiguraciji. Ova računala imaju unaprijeđeni zvuk s Waves MaxxAudio 3 tehnologijom, potpunu povezanost i brojne mogućnosti procesora, memorije i hard drive-a. Novi modeli podržavaju gledanje video snimaka preko Intel Wireless Display-a do 5.1 surround-kompatibilnog kućnog kina.

Nakon New Orleans Jazz & Heritage Festival, Bonnaroo, Lollapalooza and Austin City Limits Dell je podržao još jedan od neizbježnih festivala na karti najpoznatijih glazbenih događanja kako bi ponudio fanovima neponovljivi IT glazbeni doživljaj i u ovom dijelu Europe. Dugogodišnjom tradicijom pružanja jedinstvenog glazbenog iskustva na mnogim svjetskim festivalima, Dell se može nazvati okorjelim fanom vrhunske glazbe koji nastoji uključiti što više ljubitelja glazbe diljem svijeta. Svježe vijesti mogu se pratiti na Dellovoj službenoj facebook stranici: https://www.facebook.com/dellhr.

Exit još jednom je pokazao zadvidnu razinu organizacije i vrhunske zabave uz zavidan line up vrhunskih glazbenika poput Guns N’ Roses, Richie Hawtin-a, Avicii, Plan B, Duran Duran i mnoge druge. Dugogodišnja tradicija održavanja Exita od 2001. godine na čarobnoj Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu izgradila je od ovog festivala glazbeni brend uz pomoć alternativnog glazbenog programa i brojnih društveno-odgovornih kampanja. Exit je ubrojen treći put i među najbolje svjetske festivale od strane čuvene američke medijske tvrtke CNN, a Novi Sad i prelijepa Petrovaradinska tvrđava nedavno su se našli kao glavni aduti Exit festivala i na listi britanskog lista Sun. Uz zavidne glazbene i zabavno-kultorološke sadržaje ne čudi da je Exit zajedno s renomiranom tvrtkom Dell priredio vrhunsku IT zabavu svim okorjelim ljubiteljima glazbe i svjetskih festivala.

Cijene i dostupnost:

Novi Inspiron prijenosnici mogu se kupiti u svim bolje opremljenim trgovinama s tehničkom opremom po slijedećim cijenama:

Inspiron 5520: od 4.600 kn

Inspiron 5720: od 5.400 kn

Traženi pojmovi:

  • dell inspiron n 5720
Advanced Health LTD
Nema Komentara

Iznesi mišljenje