ELECTROLUX I DOLCELA ZA SLATKI BOŽIĆ

Srijeda, Prosinac 4, 2013

Electrolux i Dolcela za slatki Božić. Ususret Božiću Electrolux je za sve sladokusce pripremio posebnu akciju. Vrijeme je pripremanja božićnih slastica, a za taj je posao važno imati praktična pomagala. Zato će svaki kupac u mjesecu prosincu, uz kupnju Electrolux multipraktika ili ručnog miksera, dobiti na dar bogati Dolcela paket prepun proizvoda za pripremu raznih vrsta slastica.

Electrolux multipraktik vam nudi zabavan i praktičan način da i u kuhinji izrazite svoju osobnost. Kompaktan dizajn omogućuje vam više prostora u kuhinji, bez obzira na veličinu vašeg doma. Dodatni pribor omogućuje vam savršenu izvedbu i odgovara vašim potrebama u kuhinji. Sada više ne morate raditi kompromise prilikom pripreme kolača – s nekoliko varijacija pribora, možete napraviti recepte koje želite.

Novi EasyCompact je kromirani ručni mikser sa inovativnim nosačem nastavaka i velikom snagom motora. Mogućnost podešavanja različitih brzina prilagođeno je individualnim zahtjevima. Electrolux ručni mikser ima blagi početak rada malom brzinom pa brašno za kolače neće biti posvuda po kuhinji. Kuke i mješalice od nehrđajućeg čelika odlične su za pripremu najdražih recepata, jednostavno se spajaju i odvajaju te se mogu prati u perilici.

Electrolux praktične multipraktike modela EFP5100, EFP5200 i EFP5300 možete pronaći u specijaliziranim trgovinama po cijenama od 599 do 899 kuna. Electrolux ručni mikser modela EHM4600 možete pronaći po akcijskoj cijeni od 269 kuna.

Uživajte u Božiću uz Electrolux i Dolcelu!

electrolux-dolcela-bozic-2013