IPHONE 4 već od 198 kn uz tarifu i500 uz T mobile, a uskoro u ponudi i u VIPU

Utorak, Studeni 23, 2010


Prošlo je nekoliko mjeseci otkako je novi Apple iPhone 4 u prodaji na globalnom tržištu, dok se kod nas pojavljuje s malim zakašnjenjem. Radi se o mobitelu koji je na svjetskom tržištu prodan u preko 50 milijuna primjeraka. U doba izlaska iz recesije, posljednja inačica – iPhone 4 premašuje magičan broj od milijun i pol prodanih primjeraka u prvih nekoliko dana. Četvorka je kraća, uža i tanja, ali i dva grama teža od predhodnika. Apple iPhone 4 je poprilično napredovao u kvaliteti izrade, korištenim materijalima i općem dojmu.

Na prednjoj strani je i dalje zaslon iste dijagonale – 3.5“ ali s novom tehnologijom prikaza koja nam se doima boljom i od Samsungovog Super AMOLED-a. Jedina fizička (Home) tipka je dobila novu funkciju – dvostrukim pritiskom pokrećet se multi-tasking, mogućnost istovremenog rada više aplikacija bez potrebe gašenja jedne da se pokrene druga.
Novost je i stražnja 5.0 MP kamera sa LED bljeskalicom i HD video snimanjem. Iako se neki proizvođači hvale sa 12.0 megapiksela, fotoaparat na iPhoneu 4 daje vrlo čiste fotografije čak i u uvjetima slabijeg osvjetljenja. Izbornik je i dalje vrlo jednostavan, ugodan za korištenje i pregledan, uz novu mogućnost stvaranja datoteka za kategorije aplikacija.

Što se tiče cijena ovog divnog uređaja po internetskim oglasnicima tj na crnom tržištu početna cijena je oko 4 000 kuna. No ukoliko želite kupiti ovaj uređaj na pretplatu donosimo Vam pregled tarifa u T Mobile-u. Također, sve je ugodno iznenadila i informacija da će Vipnet također imati iPhone 4 u ponudi. Trenutno nema informacija o tarifama ali iz Vipa najavljuju da bi uređaji mogli biti raspoloživi do 15.12. Ovdje se možete predbilježiti za iPhone preko Vipa: www.vipnet.hr/iphone.

Budući da je riječ o jednome od najpoželjnijih uređaja današnjice pa potražnja za novim iPhoneom trenutačno nadmašuje mogućnosti isporuke traženih količina, kako u svijetu tako i u Hrvatskoj, T-Mobile korisnicima savjetuje da se upišu na registracijsku listu. Lista je dostupna na internetskim stranicama T-Mobilea, putem Službe za korisnike ili u bilo kojem T-Centru. Registrirane će korisnike HT kontaktirati radi dogovora o mogućnosti kupnje.

Cijene uređaja vrijede uz potpisivanje novog ili produljenje postojećeg ugovora s obveznim trajanjem pretplatničkog odnosa na 24 mjeseca za iTarife.
Specifikacija iTarifa (PDF)

U sve cijene uračunat je PDV.


Traženi pojmovi:

  • iphone 4 cijena u hrvatskoj
  • iphone 4 cijena u bih
  • iphone 4 cijena bih
  • iphone 4 cijena vip
  • iphone 4 cijena
  • cijena iphone 4 u hrvatskoj
  • iphone 4 cijena t-mobile
  • iphone 4 vip cijena
  • t mobile iphone 4s tarife
  • vip iphone 4 cijena
Advanced Health LTD
Nema Komentara

Iznesi mišljenje