MAXtv i MAXadsl promotivne ponude

Srijeda, siječanj 19, 2011

MAXtv i MAXadsl akcijske ponude uređaja:

Samsung LCD televizor za 1kn – ponuda se odnosi na sve vas koji sklopite novi ugovor za MAXtv uslugu i aktivirate jedan od dodatnih MAXtv paketa u trajanju od 24 mjeseca.

Pogodnosti:
– Samsung LE22C350 22″ LCD televizor
za 1kn (ukoliko želite odabrati samo MAXtv uslugu bez dodatnih programskih paketa, cijena LCDtv uređaja iznosi 399 kuna).

Odaberite jedan od dodatnih Programskih paketa:
– Sportski paket
– Sportski Plus paket
– ili HBO Premium paket

Samsung SmartPhone mobilni uređaj za 1kn – ponuda se odnosi na sve vas koji sklopite novi ugovor za MAXadsl uslugu uz paket neograničenog prometa u trajanju od 24 mjeseca.

Pogodnosti:
– Samsung S5620 Smartphone mobilni uređaj za 1kn  (ukoliko želite odabrati neki drugi MAXadsl paket prometa, cijena Samsung uređaja iznosi 449 kuna)
– Simpa Start paket za 1kn
– 3 besplatne aktivacije Simpa Internet L opcije

T-Mobile Vairy Text II mobilni uređaj za 1kn – ponuda se odnosi na sve vas koji sklopite novi ugovor za MAXadsl uslugu u trajanju od 24 mjeseca.

Pogodnosti:
– Mobilni uređaj T-Mobile Vairy Text II za 1kn
– Simpa Start paket za 1kn
– 3 besplatne aktivacije opcije Spika

Ponuda se može realizirati do 15. ožujka 2011. ili do isteka zaliha.

Postanite korisnik MAXtv ili MAXadsl usluge online na našim stranicama, ili na svim T prodajnim mjestimate pozivom Službi za privatne korisnike na 0800 9000.


Više o ponudama OVDJE.

Traženi pojmovi:

 • max 3 L paket
 • maxtv akcija
 • max tv paketi
 • maxadsl akcija
 • max tv akcija
 • max paketi
 • max tv ponuda
 • max tri paketi
 • akcija maxtv
 • max tri
Advanced Health LTD
3 komentara

 1. Zoran napisao:

  Evo ovako saljem mail da vas nesto pitam.
  Eto meni sad istjece uskoro 24 mjeseci max-tv usluge a posto vidim da novi korisnici imaju neke pogodnosti, pa me zanima kakvu ja pogodnosz imam ako bi opet produzio ugovor na 24mjeseca????
  Pošto novi mogu birati izmedu LCD-a, mobitela….zanima me izmedu cega ja mogu birati!!!???

 2. Tomislav Živić napisao:

  Uskoro mi ističe dvije godine Max tv pa me zanima koje pogodnosti mogu iskoristiti ako produžim Ugovor, i da li se automatski produžuje ili ga moram odjaviti ako ne želim produžiti Ugovor. Što sa uređajem koji sam dobio u paketu.

  • ružica košćak napisao:

   Kontaktirala sam službu za korisnike jer mi se izlazi Max tv usluga i upitala ih za promotivne akcije ukoliko produžim ugovor.Odgovor je bio da su u dvanaestom mjesecu dijelili mobitele ,ali njih više nema,rečeno mi je neka ih nazovem prije uskrsa da će onda možda nešto imati.Na moj upit dal mogu na njihovim internetskim stranicama pronaći promotivne akcije rečeno mije da nažalost ne mogu što je laž.Mislim da nije u redu da novi korisnici dobe nagrade zato što su novi korisnici ,a da mi koji koristimo usluge t coma dvije godine ne dobijemo ništa.T com bi morao nama starim dati nagradu što smo tako dugo njihovi korisnici ,a novi neka se potrude da dobe nagradu.

3 komentara

Iznesi mišljenje