Nove T-Mobile Maraton tarife – razgovori prema fiksnim i mobilnim brojevima HT-a po istoj cijeni

Ponedjeljak, Veljača 20, 2012

Nove T-Mobile Maraton tarife – razgovori prema fiksnim i mobilnim brojevima HT-a po istoj cijeni. Razgovori za 0 kuna prema više od 3 500 000 fiksnih i mobilnih brojeva Hrvatskog Telekoma, SMSovi 0,14 kn i surfanje za 0,50 kn/MB, pogodnosti vrijede bez obzira na vrijednost bona s kojim se nadoplaćuje račun.

Hrvatski Telekom nudi Vam dva sasvim nova tarifna modela, Maraton Pričaj i Maraton Šalji & surfaj, namijenjena korisnicima na bonove koji omogućuju najpovoljnije komuniciranje na tržištu – prema više od 3 i pol milijuna mobilnih i fiksnih brojeva HT-a u Hrvatskoj. Specifičnost ovih inovativnih tarifa je što korisnicima osiguravaju iznimne pogodnosti bez uobičajenih uvjeta nadoplate. Točnije, kako bi ih korisnici ostvarili, dovoljno je imati aktivan korisnički račun kojega je potrebno redovito nadoplaćivati bonom bilo koje vrijednosti, što ove tarife čini jedinstvenima na tržištu.

Tarifa Maraton Pričaj omogućava maratonske razgovore prema više od 3 i pol milijuna brojeva mobilnih i fiksnih korisnika HT-a. Točnije, korisnici tarifnog modela Maraton Pričaj za razgovore unutar HT-ove fiksne i mobilne mreže plaćaju samo prvu minutu te naknadu za uspostavu poziva, nakon čega je cijena 0 kuna. Korisnicima je na raspolaganju 1.000 minuta koje mogu potrošiti u 30 dana.

Maraton Šalji & surfaj tarifni model donosi povoljnije cijene SMS-a i podatkovnog prometa pa tako korisnici mogu slati SMS po cijeni od 0,14 kuna unutar T-Mobile mreže te 0,29 kuna prema ostalima, a najboljom mobilnom mrežom surfaju za 0,50 kuna/MB.

Najzahtjevnijim korisnicima na raspolaganju je tarifni model Maraton XL koji donosi najbolje od obje tarife i još više. Nadoplatom bona u vrijednosti od 100 kuna ili više, korisnicima tarifa Maraton Pričaj ili Maraton Šalji & surfaj automatski se aktivira tarifni model Maraton XL koji uključuje besplatne pozive nakon prve minute prema fiksnim i mobilnim brojevima HT-a, povoljne cijene SMS poruka i podatkovnog prometa te dodatno povoljniju cijenu poziva prema ostalim mrežama od 0,49 kn/min.

Sve što korisnici trebaju napraviti za korištenje novih T-Mobile tarifa na bonove je poslati besplatnu SMS poruku sadržaja A na broj 1523 i odabrati željenu tarifu. Takoder, prijelaz na novi tarifni model mog realizirati i putem portala Moj Telekom (moj.hrvatskitelekom.hr), Službe za korisnike ili u T-Centrima.

(.t.ht.hr)

Traženi pojmovi:

  • tarifa pričaj
  • tarifa šalji i surfaj
  • šalji i surfaj
  • t mobile tarifa pričaj