NOVI ALCATEL ONE TOUCH IDOL PREDSTAVLJEN NA IZBORU ZA KRALJICU LJEPOTE 2013.

Petak, Svibanj 3, 2013

Novi Alcatel One Touch Idol predstavljen na izboru za Kraljicu ljepote 2013. Alcatel i Mobis-electornic predstavili su na izboru za Kraljicu ljepote 2013. trenutno najlakši smartphone na svijetu u svojoj kategoriji – Alcatel OneTouch Idol. Alcatel OneTouch Idol jedan je od četiri uređaja iz Alcatelove serije vrhunskih smartphone uređaja. Namijenjen je svima koji cijene dobar ukus, vrhunski dizajn i vesele i raskošne boje. One Touch Idol ima prekrasan 4,7-inčni IPS zaslon koji pruža duboke i jake boje i omogućava izvrsnu sliku iz svakog kuta gledanja. Dragon Trail staklo štiti uređaja od ogrebotina, a poseban premaz sprečava ostavljanje otisaka. HD kamera s 8 megapiksela omogućava stvaranje vrhunskih videozapisa i fotografija. Uređaj je izvana obložen maskom od brušenog aluminija.

”Pomakli smo granice u dizajnu što je rezultiralo stvaranjem uređaja koji nudi savršenu ravnotežu između ultra-tankog oblika, velikog ekrana i izvrsnih performansi, a da je pritom i cijena uređaja povoljna.” – rekao je prilikom predstavljanja najnovijeg pametnog telefona regionalni direktor Alcatela g. Martin Gaitzenauer.

Zahvaljujući dual-core 1GHz procesoru izuzetno je brz. Alcatel One Touch Idol širok je 7,9 mm, a teži samo 110 g i među lakšim je uređajima na tržištu. Dostupan je u raznim bojama kao što su srebrna, brusnica ružičasta, crvena, magična plava i mint zelena. Više informacija na: http://www.alcatelonetouchidol.com/

fotografija (2)

.

Advanced Health LTD
Nema Komentara

Iznesi mišljenje