PANASONIC: OSTVARITE PRAVO NA PRODUŽENO JAMSTVO OD 10 GODINA

Utorak, studeni 29, 2011

10 godina jamstva na inverterski motor uz kupnju perilice rublja. Kupnjom sljedećih Panasonicovih inverterskih perilica rublja NA-168VX3WGN, NA-140VG3WGN i NA-148VG3WGN, primate 10 godina jamstva za inverterski motor na dar! U ovoj promociji Panasonic želi privući vašu pažnju na iznimnu kvalitetu i pouzdanost svih Panasonicovih proizvoda.

Uvjeti ostvarivanja prava na 10 godina jamstva na inverterski motor:

1. Čuvajte originalni račun!
2. Svoj proizvod možete registrirati od 1. travnja 2011. godine (vrijedi i retrogradno) na stranici www.panasonic.hr/registracijaproizvoda, pod naslovom za internetsku registraciju. Tamo ćete ispuniti podatke o proizvodu i učitati kopiju računa. Račun možete skenirati skenerom ili slikati mobitelom ili digitalnim fotoaparatom. Ukoliko ne učitate kopiju računa gubite pravo na 10 godina jamstva.
3. Nakon elektronske registracije primit ćete obavijest putem e-maila, koja će sadržavati službeni certifikat u pdf formatu za 10 godina jamstva na inverterski motor. Molimo, uzmite u obzir da na primitak e-maila s jamstvom možete čekati od 4 do 6 tjedana radi postupka obrade zaprimljenih informacija.
4. Ako registrirate proizvod i učitate račun, popravak inverterskog motora perilice zajamčen je u trajanju od 10 godina.

5. Ponuda je dostupna samo preko tvrtke Panasonic Marketing Europe GmbH, South-East Europe Branch Office, Predstavništvo u Republici Hrvatskoj, a vrijedi za proizvode kupljene u Hrvatskoj i to za sljedeće inverterske perilice rublja: NA-168VX3WGN, NA-140VG3WGN i NA-148VG3WGN.

6. Pri obradi vaših osobnih podataka pridržavamo se svih zakona o zaštiti osobnih podataka.
7. *Ponuda vrijedi do prodaje zaliha ili do opoziva.
8. Tijekom registracije označite želite li primati newsletter s vijestima i promocijama tvrtke Panasonic.
9. Za sva pitanja obratite se na: info@panasonic.hr.

Advanced Health LTD
2 komentara

  1. Servisiranje uređaja Lumix - DMC FZ 100 napisao:

    Navedeni Fotić ima još garantni rok , ja bi platio izmjenu
    eluksiranog srebrnog prstena kraj objektiva jer ručica na stalku nije bila zategnuta pa je uređaj kucnuo po nosaču stalka i ima jednu malu sitnu ogrebotinu … dali je to moguće zamijeniti ????
    Jako sam zadovoljan i želi bi doplatiti produženo jamstvo iako je dovoljno dvogodišnje koliko imam preostalo jamstvo mi je još godinu dana. Kontakt : 01-561-58-99 Drago

  2. Zamolba adminu da obriše broj telefona napisao:

    ako je moguće pobrisati broj telefona koji je naveden gore u tekstu

2 komentara

Iznesi mišljenje