PHILIPS: IDEALNO RJEŠENJE ZA BEZBRIŽNO GLAČANJE

Petak, listopad 19, 2012

Idealno rješenje za bezbrižno glačanje. Glačanje bilo kojeg odjevnog predmeta nikada nije bilo lakše – Philipsovo glačalo PerfectCare Xpress pruža odlične rezultate glačanja materijala od svile, preko lana i pamuka pa do kašmira, bilo kojim redoslijedom, bez potrebe za prilagodbom temperature.

Nastavljajući s inovacijama u svijetu peglanja, Philips je lasnirao PerfectCare Xpress GC5055 – prvo parno glačalo pod tlakom. Kombinirajući tehnologiju generatora pare u kompaktnom obliku parnog glačala, PerfectCare Xpress pruža najbolje od oba svijeta. Revolucijom načina glačanja, svjetski broj jedan u glačanju1 također je razvio jedinstvenu tehnologiju nazvanu OptimalTemp, koja održava savršenu kombinaciju temperature i pare u samo jednoj postavki koja se jedino može naći kod Philips PerfectCare glačala. PerfectCare Xpress, koji je ujedno testiran i odobren od strane stručnjaka za tekstil u neovisnim instututima za testiranje, jedan je od nekoliko proizvoda koji čine PerfectCare liniju proizvoda, stavljajući inovativnu tehnologiju u ruke korisnika kako bi postigli lakše i brže iskustvo glačanja.

Za sve one koji su priželjkivali jednostavno podešavanje i brzo zagrijavanje glačala kako bi se što lakše primili u koštac s hrpom neispeglane odjeće, PerfectCare Xpress ih neće iznevjeriti jer je vrlo jednostavan za korištenje i zahvaljujući OptimalTemp tehnologiji može glačati ravno od vunenih hlača pa do svilene bluza bez čekanja.

Uz OptimalTemp tehnologiju PerfectCare Xpress može se ostaviti do 5 minuta na svim tkaninama zahvaljujući Smart Control Processer koji održava donju ploču na stalnoj temperaturi pružajući odlične rezultate za sve odjevne predmete, bez rizika od sagorijevanja ili sjajnih mrlja.

PerfectCare Xpress parno glačalo za glačanje pod tlakom također ima ultra-kompaktan unutrašnji generator pare, ispuštajući vlagu bogatu parom što ga čini učinkovitijim i bržim od običnih parnih glačala. Parom opušta i zagrijava čak i najčvršći pamuk i lan generirajući istu količinu pare i za osjetljive tkanine kako bi se ostvarili najbolji rezultati bez obzira na vrstu tkanine i vrijeme korištenja.

Za još učinkovitije iskustvo glačanja neprestana para do 65 g/min i dodatna količina pare do 200g omogućava jednostavno uklanjanje i najtvrdokornijih nabora na svim odjevnim predmetima. Dodatna pogodnost je inovativni Auto Steam Sensor s funkcijom prepoznavanja pokreta koji omogućava automatsku aktivaciju pare prilikom pomicanja glačala po dasci za glačanje. Time se uvijek postiže odgovarajuća količina pare za učinkovito uklanjanje nabora, dok se istovremeno smanjuje nepotrebno trošenje pare. Tako uz navedene napredne tehnologije Perfect Xpress glačalo na paru osigurava odlične rezultate i energetsku učinkovitost.

Philips PerfectCare Xpress jedan je od novih inovativnih rješenja za tretiranje odjeće iz tvrtke Philips koji je dizajniran kako bi ponudio brže, učinkovitije i vrhunsko iskustvo glačanja uključujući PerfectCare generator pare, PerfectCare Aqua generator pare i PerfectCare Silence generator pare.

Upravo tu radost bezbrižnoga glačanja Philips želi omogućiti svim ljubiteljima brzih, jednostavnih i učinkovitih rješenja za svu odjeću kao i besprijekorno ispeglanog izgleda za cijelu obitelj.

Informacije o proizvodu

Jedna savršena postavka za svu odjeću
• OptimalTemp: savršena kombinacija pare i temperature
• Potpuna lakoća korištenja, prilagodba nije potrebna
• Potpuna sigurnost korištenja na odjeći koja se može glačati
• Potpuna brzina na svim tkaninama – nema bržeg glačala
• Testirali i odobrili neovisni stručnjaci za tekstil
Brzo i snažno glačanje
• 2800 W za brzo zagrijavanje i moćne radne značajke
• Neprestana snažna para do 65 g/min
• Dodatna količina pare do 200 g za uklanjanje tvrdokornih nabora
• Površina za glačanje SteamGlide omogućuje snažnu paru i odlično klizenje
Ugodno glačanje
• 3 načina sigurnosnog automatskog isključivanja
• Povratna informacija svjetlosnim indikatorom
• Auto Steam Sensor automatski aktivira paru

Philips PerfectCare Xpress glačalo na paru može se kupiti u svim Elipso, Robot,
Technomarkert i Bitechnique trgovinama, a okvirna cijena je sljedeća:

• GC5055 – 999 Kn